Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Peter Evers Peter Evers
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo

Redactie BHZNet weer aanwezig op Lowlands

Woensdag 14 augustus 2013
Redactie BHZNet weer aanwezig op Lowlands
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Dit weekend wordt op het Evenemententerrein bij Walibi het Lowlands-festival gehouden. De redactie van BHZNet.nl zal ook dit jaar aanwezig zijn om verslag te doen van het festival.

Sinds een aantal jaren zijn we aanwezig bij het meerdaagse festival vol muziek en cultuur. Hierbij is het voor ons vooral van belang de inwoners van Biddinghuizen een 'kijkje in de keuken' te geven. Vaak zijn er Biddinghuizer elementen te vinden op het festival, of komen juist de bezoekers aan het woord.

Fotoverslag
Vanaf het festival zal dagelijks in beeld en woord verslag worden gedaan. Daarnaast zal ook dit jaar de mini-fotoblog worden getoond op BHZNet.nl en op de themawebsite lowlandsbiddinghuizen.nl. Hierop verschijnen foto's met onderschrift van de redactie, maar ook andere inwoners van Biddinghuizen die naar het festival gaan en beschikken over een smartphone met e-mail kunnen hieraan bijdragen.


Ben je dit jaar op Lowlands en wil je jouw momenten delen? Stuur dan een mail naar nieuws@bhznet.nl om verdere instructies te ontvangen.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Lowlands
Klusbedrijf Johan Bramer
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top