Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
PolderTEAK PolderTEAK
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek

Veel gestelde vragen over ombouw C1000-AH

Dinsdag 20 augustus 2013

BIDDINGHUIZEN - Op zaterdag 31 augustus start de ombouw van C1000 Jan Schuurhuis naar AH Jan Schuurhuis. Nu de sluitingsdatum steeds dichterbij komt roept dit nieuwe vragen op bij de klanten.

Het bedrijf beantwoordt een aantal van de meest gestelde vragen van dit moment.

Komt er een boodschappen service wanneer jullie gesloten zijn?
Er wordt inderdaad gesproken over een dergelijke dienst. We werken er op het moment keihard aan om dit mogelijk te maken gedurende de periode dat wij gesloten zijn. Omdat er nu nog niets definitief is kunnen wij helaas daar nog niets over zeggen. Zodra er meer bekend wordt over de mogelijkheden in deze periode laten wij u dat zo spoedig mogelijk weten.

Mijn favoriete product is er niet meer. Kunnen jullie dit nog bestellen?
Omdat het niet haalbaar is om met een ruim gevulde winkel de deuren te sluiten, krimpt ons assortiment deze maand langzaam. Hierdoor bestaat de kans dat uw geliefde product niet meer bij ons in het schap staat. Wel kunnen wij deze waarschijnlijk nog voor u bestellen. Dit gaat dan wel in omdozen. Zo heeft u een voorraadje wanneer wij sluiten, en hoeven wij niet onnodig artikelen weg te gooien. Wel vragen wij u uw bestelling vóór dinsdag 27 augustus te plaatsen, zodat de afhandeling hiervan rustig en zonder problemen kan verlopen.

Hoe kan ik aan een Bonuskaart komen?
Om optimaal te kunnen profiteren van de voordelen die AH Jan Schuurhuis u aanbiedt raden wij u aan een AH Bonuskaart te verkrijgen. Tot de sluiting zal er op de vrijdag en zaterdag een stand in de winkel staan waar u zich kunt inschrijven voor een Bonuskaart. Zo kunt u bij de opening van AH Jan Schuurhuis direct profiteren van alle bonus-aanbiedingen.

Blijven jullie een slijterij houden?
C1000 Jan Schuurhuis heeft op het moment de enige slijterij in het dorp. Daarom vinden wij ook dat AH Jan Schuurhuis een slijterij moet hebben. Tegelijk met de Albert Heijn wordt er een Gall&Gall Gemak geopend. Deze Gall&Gall Gemak heeft een assortiment dat te vergelijken is met de huidige C1000 Voordeelslijterij. Hier zullen de Gall en Gall sterke drank-aanbiedingen gelden. De bier- en wijnaanbiedingen helaas niet.

Heeft u verder nog vragen?
Wij, van C1000/AH Jan Schuurhuis, willen u blijven informeren en staan altijd voor u klaar als u vragen heeft met betrekking tot de grote verandering van uw supermarkt. Wij komen later met diepgang over alles wat er gaat veranderen, maar als u dringende vragen heeft…
Spreek ons gerust een keer aan als u boodschappen komt doen, evt. wordt dit in een volgend bericht voor iedereen gedeeld.


Graag tot ziens,
Jan Schuurhuis en team C1000/AH

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Albert Heijn
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top