Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Adm. Financiële Advisering Kafa
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Nieuws van AH Jan Schuurhuis

Dinsdag 3 september 2013

BIDDINGHUIZEN - Op woensdag 9 oktober om 11.00 uur opent de nieuwe supermarkt Albert Heijn Jan Schuurhuis. De komende tijd zal het bedrijf u regelmatig op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

De komende weken gaat er een compleet nieuwe Servicebalie gebouwd worden in dewinkel. U kunt bij de nieuwe informatie- en servicebalie terecht met al uw vragen, maar ook voor het omwisselen of terugbrengen van artikelen en de aanschaf van o.a. bloemen, telefoonkaarten en tabak.


Dus heeft u per ongeluk de verkeerde fles wijn gekocht of wilt u een mooi bosje bloemen aanschaffen, bij Albert Heijn Jan Schuurhuis kunt u terecht bij de servicebalie. De aanwezigheid van deze balie zorgt daardoor voor een
goede doorstroom aan de kassa. En omdat de counter de gehele dag, door speciaal opgeleid personeel, bemand is wordt boodschappen doen bij Albert Heijn Jan Schuurhuis nóg persoonlijker, prettiger en gemakkelijker.

Een bekend gezicht voor u is dat van bedrijfsleider Engelbert Boon, deze zal in de nieuwe Albert Heijn de functie van Supermarktmanager gaan vervullen. U zult hem dus zeker nog terugzien in onze nieuwe winkel.


“Na 8 mooie jaren bij C1000 Jan Schuurhuis verandert de winkel in Albert Heijn Jan Schuurhuis. Ik heb de kneepjes van het vak geleerd bij C1000. De acties voor de consument en in het bijzonder voor de kinderen spraken me altijd erg aan.

We gaan zeker leuke en nieuwe acties terug zien bij Albert Heijn. De komende tijd zal een drukke, leerzame periode worden voor mij. Ik en mijn collega’s zullen stage gaan lopen bij diverse andere AH-winkels om te leren hoe alles bij AH in zijn werk gaat. We zijn mooie acties aan het voorbereiden voor tijdens en na de feestelijke opening. Houdt u goed de diverse lokale media in de gaten, waar de verbouwing op de voet te volgen is. Graag zie ik u in onze nieuwe winkel.”

Gall & Gall Gemak
Met Albert Heijn Jan Schuurhuis wordt ook Gall & Gall Gemak geopend. Het kopen van een lekkere borrel blijft mogelijk in Biddinghuizen.
Het aanbod aan sterke dranken wordt daarmee vernieuwd. Hiermee kan Albert Heijn Jan Schuurhuis nog meer aan uw wensen voldoen. Een bejubelde vernieuwing is de introductie van geschenkverpakkingen o.a. met bier. Ideaal om cadeau te doen.


Er zullen vele nieuwe dranken hun intrede doen bij de Gall & Gall Gemak, maar uw vertrouwde lokale drankje zal zeker niet verdwijnen. Bij Albert Heijn Jan Schuurhuis kunt u straks weer de kruikjes Biddinghuizer Kruidenbitter vinden.

BAS Voetbal
Het sponsorschap van BAS Voetbal blijft bestaan, ook als Albert Heijn. Met het nieuwe tenue hoopt BAS hoge ogen te gooien in de tweede klasse. De eerste bekerwedstrijd is met 8-1 gewonnen! Een prachtige start voor BAS en AH Jan Schuurhuis.


Dreef 1A, Biddinghuizen
U bent vanaf woensdag 9 oktober 11.00 uur welkom tijdens de volgende openingstijden:
Maandag t/m donderdag 08.00-20.00 uur. Vrijdag 08.00-21.00 uur. Zaterdag 08.00-20.00 uur.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Winkelcentrum
Tel. 0321-333169
Peter Evers
Adverteerder in de rubriek Albert Heijn
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top