AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

AH Jan Schuurhuis Vraag & Antwoord – deel 4

Vrijdag 13 september 2013

BIDDINGHUIZEN - Nog een kleine maand tot de opening van AH Jan Schuurhuis. Dagelijks komen er bij het Service- & infopunt, naast het winkelpand, mensen voor een bonuskaart en met nieuwe vragen. Daarom heeft AH Jan Schuurhuis nog enkele van deze vragen voor u op een rijtje gezet. O.a. statiegeld, de AH Bonuskaart en een heel bijzondere actie.

Ik heb nog lege flessen van C1000 thuis. Wat moet ik hiermee doen?
Al uw lege flessen en bierkratten, ook van C1000 merk, kunt u uiteraard straks weer inleveren bij AH Jan Schuurhuis.

Klopt het dat ik alleen korting kan krijgen met een AH Bonuskaart?
Ja, u kunt veel voordeliger boodschappen doen met een AH Bonuskaart. Alleen met de AH Bonuskaart profiteert u, en niet alleen van de weekaanbiedingen in de Bonusfolder, maar ook van de Lang Loop Bonus.

Dit zijn telkens 1000 aanbiedingen die 4 weken geldig zijn. U kunt de AH Bonuskaart alvast gratis halen bij het Service- & infopunt, naast het winkelpand. Wanneer de winkel geopend is kunt u hiervoor terecht bij de counter.


Wat kan Albert Heijn mij allemaal bieden?
Een nieuwe winkelformule is natuurlijk even wennen, dat begrijpen wij. Om u alvast kennis te laten maken met wat AH Jan Schuurhuis u kan bieden heeft Jan Schuurhuis een zeer speciale actie opgezet. Zaterdag 14 september zal het Albert Heijn personeel persoonlijk langs alle deuren van Biddinghuizen gaan om u een persoonlijk gebaar van Albert Heijn Jan Schuurhuis te overhandigen. Zo raakt u, en evt. de rest van uw huishouden, alvast bekend met dat wat Albert Heijn u te bieden heeft.

En als ik zaterdag niet thuis ben, of buiten het dorp woon?
Dat is natuurlijk geen probleem. Bent u niet thuis wanneer wij langskomen, dan krijgt u van ons een brief in de bus warmee u uw persoonlijke gebaar kunt afhalen in ons Service- & infopunt. Woont u nu buiten het dorp, maar wel in het gebied Biddinghuizen, dan kunt u op vertoon van een legitimatie of poststuk ook een tas bij ons Service- & infopunt halen.

Deze aktie loopt van 16-9 tot 4-10-2013.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Albert Heijn
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top