Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Groenonderhoud door Sight Landscaping

Zondag 15 september 2013
Groenonderhoud door Sight Landscaping

BIDDINGHUIZEN - Het groenonderhoud in Biddinghuizen en Swifterbant wordt sinds een half jaar en de komende jaren uitgevoerd wordt door Sight Landscaping.

Sight landscaping werkt in opdracht van de gemeente Dronten op basis van een beeldcatalogus waarin 3 verschillende beheerniveaus worden beschreven. Het centrum / winkelgebied wordt op A-niveau onderhouden, de woonwijken op B-niveau en de industrieterreinen op B/C-niveau.

Per niveau is aangegeven wat de maximale hoogte mag zijn van het aanwezige onkruid, de maximale bedekkingsgraad met onkruid van de ondergrond, de maximale mate van overhangen van het groen langs de randen en de maximale hoogte van het te maaien gras.

De laagste tolerantie is gerelateerd aan de hoogste kwaliteit (A-niveau).

Medewerkers van Sight Landscaping worden continu geschoold en getoetst op hun vaardigheden en kennis van de groene ruimte waarin zij werken en u woont. Er zal op regelmatige basis op de website (http://www.sightlandscaping.nl) aandacht worden besteed aan de stand van zaken op het project.

Wekelijks wordt door Dick van de Graaf, de toezichthouder van de Gemeente Dronten en Jan de Vries, de uitvoerder van Sight Landscaping een controle uitgevoerd op het uitgevoerde werk in beide dorpen. Tijdens deze controleronde worden de meldingen en/of klachten die binnen gekomen zijn afgehandeld.

Momenteel is men druk bezig met het machinaal knippen van de hagen en het machinaal steken van de graskanten in uw wijken. Het steken van de graskanten voeren ze vanaf dit jaar bijna geheel machinaal uit.

Sight Landscaping is verheugd dat zij het groen in de dorpen mag onderhouden en doen er alles aan om dit naar volle tevredenheid uit te voeren.

Mocht u vragen hebben dan kunt u deze stellen aan de voorman van een ploeg aanwezig in uw wijk. Indien mogelijk zal hij uw vraag direct proberen te beantwoorden. Zo niet dan wordt uw vraag doorgespeeld aan zijn leidinggevende en wordt er op een zo kort mogelijke termijn met u contact opgenomen.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Groenvoorziening
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top