Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Feestelijk start seizoen Evangelische Gemeente

Maandag 16 september 2013

BIDDINGHUIZEN - Op zaterdag 21 en zondag 22 september gaat de Evangelische Gemeente Biddinghuizen feestelijk van start met haar nieuwe seizoen.
Op zaterdag worden er rond Het Koetshuis allerlei activiteiten georganiseerd, en op zondagmorgen is er een bijeenkomst waar iedereen van harte welkom is.


Bij goed weer zal er zaterdag 21 september vanaf 11:00 uur buiten een springkussen voor de kinderen zijn en is er een pannakooi voor de jongeren. Bij slecht weer wordt ’s middags een springkussen in Het Koetshuis opgebouwd. Vanaf 11:30 uur kunnen er gratis pannenkoeken gegeten worden en ‘s middags zijn er ook nog Zweedse wafels.

Voor een kopje koffie of een bekertje ranja kunt u terecht in de BUZZ (dubbeldekker van stichting Echo) waar ook popcorn voor de kinderen gemaakt wordt.

Op zondag is er om 10:30 uur in Het Koetshuis een samenkomst waarin Bart van der Griend uit Lelystad zal spreken. Tijdens de samenkomst is er voor de kinderen een eigen programma.

U bent van harte uitgenodigd voor alle activiteiten op zaterdag 21 en zondag 22 september.

De Evangelische Gemeente Biddinghuizen (EGB) is in oktober 2012 gestart met een maandelijkse samenkomst in Het Koetshuis. M.i.v. september 2013 gaat de frequentie naar 2 bijeenkomsten per maand, op elke 2e en 4e zondag. Deze beginnen om 10:30 uur, maar vanaf 10:00 uur staat de koffie al klaar.

Wilt u meer weten over de EGB, kom dan zaterdag 21 september 2013 langs bij de activiteiten. U kunt ook telefonisch contact opnemen (tel: 0321 332513) of kijken op de website: http:// www.egb-site.nl.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Evangelische Gemeente
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 17.2 °C
  • 0.4 mm
  • 19.0 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top