Teakhouten meubelen PolderTEAK
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

CKV komt naar Biddinghuizen

Vrijdag 20 september 2013
CKV komt naar Biddinghuizen
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Kinderen die blij worden van tekenen, schilderen, dansen of muziek kunnen tot de herfstvakantie deelnemen aan de kennismakingslessen CKV. Op diverse locaties in Biddinghuizen komen docenten van De Meerpaal om kinderen wegwijs te maken binnen de kunstwereld.

Op dinsdagmiddag van 15.30 tot 16.30 uur staat Het Koetshuis in het teken van kinderkunst. Docent Marijke neemt kinderen tussen 6 en 12 jaar mee op ontdekkingsreis in de wereld van kleur. Door de verschillende kunstvormen die de revue passeren, ontdekken kinderen spelenderwijs wat ze leuk vinden om te doen.

Voor kinderen die juist hun energie kwijt kunnen in het dansen, organiseert De Meerpaal op woensdagmiddag van 13.30 tot 14.15 uur Peuter- en Kleuterdans. Vooral bij jonge kinderen is beweging een belangrijke manier om zich uit te drukken. De kinderen leren zich door middel van spelletjes vrijer te bewegen.

Wie liever achter het drumstel klimt om lekker te jammen, kan op dinsdagmiddag vanaf 15.30 uur terecht in de Cultuurbank. Voordat liefhebbers zich opgeven voor de drumlessen, kunnen ze eerst een gratis proefles aanvragen. Muziek maken met je vrienden? Er worden ook groepslessen verzorgd.

Urban Dance
Woensdagmiddag komt Urban Dance naar Biddinghuizen. Stoere jongens en meiden van 7 tot en met 12 jaar die van So You Think You Can Dance houden, kunnen door middel van danslessen stoere movecombinaties leren. Urban Dance vindt plaats van 14.15 tot 15.15 uur.

Bij voldoende belangstelling gaan de lessen na de herfstvakantie gewoon door. Voor vragen ckvdronten@meerpaal.nl 0321 388714 http://www.meerpaal.nl/ckv


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Koetshuis
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 14.8 °C
  • 12.0 mm
  • 17.4 °C
Weerstatistieken ->
Programma Feestweek
Programma Feestweek Programma OpDreef Feestweek
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top