Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kafa Kafa
Flevolamb Flevolamb
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Extra vervoer en vrijwilligers als service bij matinee musical Morgenland

Vrijdag 11 oktober 2013
Extra vervoer en vrijwilligers als service bij matinee musical Morgenland
Foto: Musical Morgenland

BIDDINGHUIZEN - De Zonnebloem en de welzijnsafdeling van De Meerpaal slaan de handen ineen om de matineevoorstelling van de musical Morgenland op 9 november extra toegankelijk te maken. Er zijn meer zitplaatsen gereserveerd voor inwoners uit de gemeente Dronten die slecht ter been zijn. Vrijwilligers bieden de helpende hand als ondersteuning of voor vervoer.

De voorbereidingen voor de musical Morgenland zijn in volle gang. Het is een voorstelling van, voor en door inwoners. De makers, De Meerpaal en De Zonnebloem willen zoveel mogelijk inwoners van de gemeente Dronten de gelegenheid bieden van het prachtige verhaal te genieten. Tijdens de matineevoorstelling van 14.00 uur zullen in het theater voldoende vrijwilligers aanwezig zijn om mensen die slecht ter been zijn te begeleiden. Wanneer het vervoer een belemmering is, kan dit ook geregeld worden. Mits van tevoren wordt gereserveerd. De aanmelding hiervoor moet vóór 22 oktober zijn.

Info
Wie de matinee wil bezoeken en extra ondersteuning nodig heeft kan reserveren via het Servicepunt van De Meerpaal op 0321 388 710. Dit kan tot 22 oktober 2013. De matineevoorstelling start om 14.00 uur. Een kaartje kost € 17,- per stuk, inclusief één consumptie.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Musical
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top