Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Peter Evers Peter Evers
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kafa Kafa

Buurtsportcoach iedere woensdagmiddag op Noaberpark

Donderdag 7 november 2013
Buurtsportcoach iedere woensdagmiddag op Noaberpark
Foto: Sport in Dronten - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - In september is het prachtige aangelegde Noaberpark geopend, wat sindsdien goed bezocht wordt door jong en oud. Vanaf woensdagmiddag 6 november zal er wekelijks een buurtsportcoach aanwezig zijn om de kinderen te motiveren (nog meer) te gaan bewegen.

Het Noaberpark verbindt woonwijk De Graafschap met de bestaande zuidelijk gelegen woonbuurten van Biddinghuizen. In het groene park is veel water te vinden met een echt moeras waar een houten vlonderpad doorheen loopt.

Daarnaast is er een prachtig verhard sportveld aangelegd waarop meerdere sporten kunnen worden beoefend zoals handbal, softbal, hockey, basketbal en voetbal.

Iedere woensdag tussen 13.30 uur en 16.00 uur zal de buurtsportcoach aanwezig zijn en kinderen aanzetten tot bewegen, door ze meerdere sportattributen aan te bieden.

Dit concept heeft zich ondertussen bewezen op het Cruijff Court in Dronten waar elke middag een buurtsportcoach aanwezig is en veel kinderen deelnemen, waardoor de proef wordt doorgetrokken naar Biddinghuizen.


De activiteiten zijn geschikt voor jeugd van alle leeftijden en er zal regelmatig ook een toernooi worden gehouden op de woensdagmiddag. Houd hiervoor de website van de buurtsportcoaches goed in de gaten: http://www.sportindronten.nl.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Buurtsportcoach
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
Adverteerder in de rubriek Sport
Kafa
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top