AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Adm. Financiële Advisering Kafa

Buurtsportcoach iedere woensdagmiddag op Noaberpark

Donderdag 7 november 2013
Buurtsportcoach iedere woensdagmiddag op Noaberpark
Foto: Sport in Dronten - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - In september is het prachtige aangelegde Noaberpark geopend, wat sindsdien goed bezocht wordt door jong en oud. Vanaf woensdagmiddag 6 november zal er wekelijks een buurtsportcoach aanwezig zijn om de kinderen te motiveren (nog meer) te gaan bewegen.

Het Noaberpark verbindt woonwijk De Graafschap met de bestaande zuidelijk gelegen woonbuurten van Biddinghuizen. In het groene park is veel water te vinden met een echt moeras waar een houten vlonderpad doorheen loopt.

Daarnaast is er een prachtig verhard sportveld aangelegd waarop meerdere sporten kunnen worden beoefend zoals handbal, softbal, hockey, basketbal en voetbal.

Iedere woensdag tussen 13.30 uur en 16.00 uur zal de buurtsportcoach aanwezig zijn en kinderen aanzetten tot bewegen, door ze meerdere sportattributen aan te bieden.

Dit concept heeft zich ondertussen bewezen op het Cruijff Court in Dronten waar elke middag een buurtsportcoach aanwezig is en veel kinderen deelnemen, waardoor de proef wordt doorgetrokken naar Biddinghuizen.


De activiteiten zijn geschikt voor jeugd van alle leeftijden en er zal regelmatig ook een toernooi worden gehouden op de woensdagmiddag. Houd hiervoor de website van de buurtsportcoaches goed in de gaten: http://www.sportindronten.nl.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Buurtsportcoach
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
Adverteerder in de rubriek Sport
Adm. Financiële Advisering
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top