AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Print Your Moment sponsort uniek moment

Woensdag 13 november 2013
Print Your Moment sponsort uniek moment
Foto: BAS Voetbal

BIDDINGHUIZEN - Marco Westerhof, voor vrijwel ieder lid van BAS voetbal een bekende, is sinds kort de trotse eigenaar van Print Your Moment. Deze online webshop zorgt ervoor dat jouw unieke fotomomenten kunnen worden geprint op hoogwaardige en exclusieve materialen, gecombineerd met professioneel advies.

Om deze onderneming meer naamsbekendheid te geven en mensen kennis te laten maken met deze prachtige eyecatchers, besloot hij om 'zijn voetbalclub' een print op plexiglas aan te bieden. Hij koos hiervoor voor het unieke moment van vorige seizoen, het kampioenschap van het eerste elftal van BAS Voetbal.


Maar wat maakt deze webshop dan zo uniek? Omdat Print Your Moment je foto op verschillende materialen kan printen; aluminium, plexiglas en textiel, geschikt voor ieders smaak en inrichting.

Zo kan je kiezen om je foto te laten printen op aluminium: een modern en exclusief product dat in twee verschillende varianten aangeboden wordt. Wit aluminium en geborsteld 'brushed' aluminium. De combinatie van de matte inkt met het glanzende, RVS-look achtige materiaal zorgt voor een creatief en verrassend product.

Bij een foto op plexiglas knalt je foto van de glasheldere plaat. De plaat geeft een prachtig diepte effect en zorgt voor super heldere kleuren.

Als laatst is daar ook nog de foto op textiel, de opvolger van canvas. Eenmalig monteer je een aluminium frame aan de muur. Vervolgens plaats je een textielprint strak in het frame. Ben je de foto zat? Berg hem op en bestel alleen een nieuwe textielprint bij Print Your Moment, plaats deze in je bestaande frame en trakteer je kamer of kantoor op een totaal andere sfeer.

Kun je geen keuze maken uit je collectie foto's en wil je ze het liefst allemaal aan de muur, dan kan je ook voor een collage bij Print Your Moment terecht. Maak een keuze uit de aangeboden templates en stuur je foto's door.

"Iedere klant is enorm positief over het eindresultaat," aldus Marco Westerhof. "Het is leuk om te zien dat mensen er achter komen dat canvas een beetje verleden tijd is. Ze willen iets unieks, iets exclusiefs en zien dat Print Your Moment juist in die behoeftes voorziet!"

Nieuwsgierig? Neem snel een kijkje op http://www.printyourmoment.nl om goed kennis te maken! Door middel van vier eenvoudige stappen kan jouw foto al worden besteld.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top