Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Tel. 0321-333169 Peter Evers
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Osbibollen in de voorbestelling

Zondag 17 november 2013
Osbibollen in de voorbestelling
Foto: Osbornegroep Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Ook dit jaar zijn de Bevers, Welpen, Scouts, Explorers en Stam van de Osbornegroep Biddinghuizen weer actief met de jaarlijkse verkoop van osbibollen en appelbeignets.

Het is traditie dat de scouting uit Biddinghuizen in de maand november en begin december van deur tot deur gaat om de overheerlijke, professioneel bereide, lekkernij te verkopen om de kas te spekken. Dit geld wordt gebruikt voor spelmateriaal en voor het onderhoud van het clubhuis. Wanneer u oliebollen koopt helpt u de scouts het clubhuis te onderhouden en kan het plezier van de kinderen tijdens de opkomsten alleen maar worden vergroot.

Bestellen
U kunt de osbibollen en de appelbeignets bij de scouts bestellen wanneer ze bij u aan de deur komen, ze zijn te herkennen aan hun das, en via de website http://www.osbornegroep.nl of penningmeester@osbornegroep.nl en tel. 06-12093812.

De bestelde oliebollen en appelflappen worden in de ochtend van 31 december door de scouts bij u thuis bezorgd. Grote bestellingen kunnen ook op andere dagen bezorgd worden.

Bedrijven
Ook steeds meer bedrijven ontdekken de heerlijke osbibollen en appelbeignets om zo hun klanten een kleine presentie te geven tijdens de feestdagen. Bestelformulieren voor bedrijven zijn te downloaden via http://www.osbornegroep.nl.


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Scouting
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top