Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

OFW houdt bewonersavond

Dinsdag 19 november 2013
OFW houdt bewonersavond

BIDDINGHUIZEN - Oost Flevoland Woondiensten (OFW) houdt op dinsdag 26 november aanstaande een bewonersavond voor huurders en andere geïnteresseerden in kerkcentrum Open Hof in Dronten.

Tijdens de bewonersavond licht OFW de specifieke plannen toe die zij heeft gesteld voor 2014. Ook volgt er een toelichting op de projectenplanning, zoals welke woningen er op de planning staan voor het uitvoeren van (planmatig) onderhoud en welke toekomstige moderniseringsprojecten OFW aan het voorbereiden is.

Financieel
In het afgelopen jaar is er een aantal ontwikkelingen geweest die de financiële situatie van OFW sterk hebben beïnvloed. Tijdens de bewonersavond geeft OFW een toelichting op de laatste stand van zaken rondom haar financiële positie en de keuzes die zij heeft moeten maken om te anticiperen op het Woonakkoord en het Aedes-akkoord, de verhuurdersheffing, de saneringssteun en het faciliteringsvolume.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op de website van OFW: www.ofw.nl of telefonisch (0321-38 55 00). Aanmelden kan tot dinsdag 26 november. Vanaf 19.30 uur zijn huurders van harte welkom in kerkcentrum Open Hof in Dronten (De Zuid 2 in Dronten). Op de website van OFW is het programma en het verslag van de vorige bewonersavond gepubliceerd.

Oost Flevoland Woondiensten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wonen
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top