Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl

OFW houdt bewonersavond

Dinsdag 19 november 2013
OFW houdt bewonersavond

BIDDINGHUIZEN - Oost Flevoland Woondiensten (OFW) houdt op dinsdag 26 november aanstaande een bewonersavond voor huurders en andere geïnteresseerden in kerkcentrum Open Hof in Dronten.

Tijdens de bewonersavond licht OFW de specifieke plannen toe die zij heeft gesteld voor 2014. Ook volgt er een toelichting op de projectenplanning, zoals welke woningen er op de planning staan voor het uitvoeren van (planmatig) onderhoud en welke toekomstige moderniseringsprojecten OFW aan het voorbereiden is.

Financieel
In het afgelopen jaar is er een aantal ontwikkelingen geweest die de financiële situatie van OFW sterk hebben beïnvloed. Tijdens de bewonersavond geeft OFW een toelichting op de laatste stand van zaken rondom haar financiële positie en de keuzes die zij heeft moeten maken om te anticiperen op het Woonakkoord en het Aedes-akkoord, de verhuurdersheffing, de saneringssteun en het faciliteringsvolume.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op de website van OFW: www.ofw.nl of telefonisch (0321-38 55 00). Aanmelden kan tot dinsdag 26 november. Vanaf 19.30 uur zijn huurders van harte welkom in kerkcentrum Open Hof in Dronten (De Zuid 2 in Dronten). Op de website van OFW is het programma en het verslag van de vorige bewonersavond gepubliceerd.

Oost Flevoland Woondiensten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wonen
Kafa
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 4.5 °C
  • 2.8 mm
  • 5.9 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top