Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Flevolamb Flevolamb
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Adm. Financiële Advisering Kafa

Nieuwjaarsontmoeting 2014

Woensdag 27 november 2013
Nieuwjaarsontmoeting 2014
Foto: Omroep Flevoland

BIDDINGHUIZEN - Op vrijdagavond 3 januari 2014 vindt weer de jaarlijkse Nieuwjaarsontmoeting van het gemeentebestuur van de gemeente Dronten plaats in De Meerpaal in Dronten.

Naast het uitreiken van de erepenning door de burgemeester en de receptie, voert Stichting 3 Januari op deze avond de theaterproductie 'PolderVast' uit. De Nieuwjaarsontmoeting vindt plaats in het theater. Vanaf 19.00 uur staat er een kop koffie of thee voor u klaar in de foyer van De Meerpaal. Het programma begint om 19.30 uur. U bent van harte uitgenodigd.

Kaartuitgifte nieuwjaarsontmoeting
Voor het officiële programma (inclusief de voorstelling van de Stichting 3 Januari) worden kaarten uitgegeven. Per persoon kunt u maximaal 4 kaarten afhalen. De kaarten zijn vanaf zaterdag 14 december 2013 gratis verkrijgbaar aan de kassa van De Meerpaal. Voor de 3 dorpen is er een verdeelsleutel gemaakt. Dat betekent dat voor belangstellenden uit Biddinghuizen en Swifterbant in het reserveringssysteem van De Meerpaal apart kaarten gereserveerd zijn.

Openingstijden kassa
De openingstijden van de kassa van De Meerpaal zijn op zaterdag van 13.00 – 16.00 uur en op maandag tot en met vrijdag van 09.30 tot 16.30 uur. Telefonisch reserveren kan ook: vanaf zaterdag 14 december via tel. (0321) 388 777. U moet deze kaarten dan wel 2 werkdagen na bestelling ophalen bij de kassa van De Meerpaal anders vervalt uw reservering.

Receptie
U hebt alleen kaarten nodig voor het officiële gedeelte en niet voor de receptie die aansluitend plaatsvindt. Deze receptie start om ongeveer 21.15 uur en is voor iedereen toegankelijk. U bent hier dan ook van harte welkom.

Voorstelling 'PolderVast'
PolderVast gaat over het gezinsleven, problemen van deze tijd, Mega Super Polder, en de identiteit. Deze voorstelling is tot stand gekomen uit verschillende verhalen van de inwoners. Onder de bezielende leiding van oud Drontenaren Jeltry Katsma en Sanne Huiskamp wordt er al volop gerepeteerd.

Try-out middagvoorstelling
De Stichting 3 januari biedt de inwoners van de gemeente Dronten ook dit jaar weer de mogelijkheid om de try-out middagvoorstelling te komen bezoeken om 14.30 uur in De Meerpaal. Voor deze voorstelling worden kaarten uitgegeven door Stichting 3 januari. Kaarten voor deze middagvoorstelling zijn gratis te verkrijgen op zaterdag 14 december in de hal van De Meerpaal van 13.00 – 15.00 uur (dus niet bij kassa). Ook kunt u via het emailadres: info@stichting3januari.nl kaarten bestellen. Op 3 januari liggen deze kaarten vanaf 14.00 uur voor u klaar in De Meerpaal. Er zijn 3 rolstoelplaatsen beschikbaar, graag van te voren aangeven, hierbij geldt de regel op=op.

Meer Informatie
Voor meer informatie met betrekking tot de nieuwjaarsontmoeting kunt u bellen met mevrouw C. Dijkstra, afdeling Concerndiensten/Communicatie van de gemeente Dronten via 14 0321 of per e-mail: communicatie@dronten.nl.

Bron: Gemeente Dronten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Gemeenteberichten
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Pelletkachels advies en verkoop
Parksingel 23
8256 GE
Biddinghuizen
T 0321-333802
F 0321-331014
E info@pelletkachels-flevo.nl
W http://www.pelletkachels-flevo.nl
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
Adverteerder in de rubriek Meerpaal
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 28.0 °C
  • 0.0 mm
  • 23.4 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top