Adm. Financiële Advisering Kafa
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Winnaars fotowedstrijd november en december

Maandag 13 januari 2014
Winnaars fotowedstrijd november en december
Foto: Dorpsbelangen Biddinghuizen - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Het jubileumjaar 2013 is voorbij. Velen hebben genoten van de festiviteiten in het dorp. Ook de fotowedstrijd was een groot succes. In de laatste maanden van 2013 zijn er nog vele foto's ingestuurd.

De heer Stoffer heeft in de maand november de allermooiste foto ingestuurd. De foto is gemaakt van een zwaluw die het Zwaluwenhuis aan de Weidehof bezoekt.


Jolanda Noome heeft de fotowedstrijd in de maand december gewonnen. Op 30 december stuurde ze een foto in die is genomen bij FlevOnice. Ze schrijft het volgende bij de foto:
Wat is er mooier dan schaatsen in de achtertuin? Gisteren prachtig weer, zonnetje en weinig wind en veel schaatsers op de baan. Heerlijk genieten van het polderlandschap en buiten actief. Super dat dit kan in Biddinghuizen, uniek voor de wereld waar we niet altijd bij stil staan maar waar ik in ieder geval enorm van geniet!


Inmiddels heeft de prijsuitreiking plaatsgevonden en hebben de winnaars een dinercheque van Jade City ontvangen ter waarde van €50,-.

Jolanda Noome ontvangt de dinercheque

De heer en mevrouw Stoffer ontvangen de dinercheque

Overall prijs
Met het uitreiken van deze laatste twee dinercheques is de fotowedstrijd bijna ten einde. Enkel de overall winnaar van het laatste half jaar van 2013 moet nog bekend gemaakt worden.

Momenteel is de jury druk bezig met het beoordelen van alle foto die in de maanden juli tot en met december zijn ingezonden. Niet alleen de winnaars van de desbetreffende maanden dingen mee naar de overall prijs, maar ook alle andere ingezonden foto's worden meegenomen in de beoordeling. De prijs is een actief arrangement voor 4 personen bij Dorhout Mees. Dit arrangement bestaat onder andere uit een lunch, een golfclinic, schieten met pijl en boog en een diner. De winnaar van deze fantastische prijs wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt via de Biddinghuizense media.

Biddinghuizen, we vieren samen!

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Afvalinzameling, recycling, kunststofrecycling, machineverhuur. Bestel uw rol- of afzetcontainer online.
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-631441
W http://www.vanwerven.nl/
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Adverteerder in de rubriek Stichting De IJsvogel
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top