Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Altobi wil Biddinghuizen opnieuw laten lachen

Woensdag 5 februari 2014
Altobi wil Biddinghuizen opnieuw laten lachen
Foto: Toneelvereniging Altobi - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Toneelvereniging Altobi uit Biddinghuizen zal volgende maand drie voorstellingen geven in Kerkcentrum De Voorhof. De vereniging wil er dit jaar opnieuw alles aan doen om het publiek te laten lachen. Daar moet de klucht 'Een Lekker Stelletje' voor gaan zorgen op 15, 21 en 22 maart.

Altobi trok vorig jaar veel bekijks door de unieke aankleding van het stuk 'Veel Kabaal Op Clingendeal'. "Dit jaar speelt het stuk zich af in de moderne tijd, maar het wordt er niet minder leuk op", aldus Ricus Winnubst, een van de spelers. "Ook in dit stuk zitten genoeg hilarische momenten. Om sommige dingen kan ik na maanden oefenen nog steeds erg lachen."

Een Lekker Stelletje
Al is de leugen nog zo snel.... Niek Groenendaal is een toekomstig meester in de rechten. Emmy Doreland leert voor arts. Hij woont en studeert samen met zijn beste vriend, terwijl zij tijdens haar opleiding in een keurig pension zit met een vriendin. Allebei zijn ze nog single, want interesse voor het andere geslacht hebben ze toch niet. Daar hebben ze het veel te druk voor. Tenminste... dat denken zijn oom en haar tante.

In werkelijkheid zijn Niek en Emmy hardwerkende toneelspelers en woont het koppel sinds enkele maanden samen. Dit gaat in het grootste geheim, want Oom en Tante betalen de jongelui iedere maand een aardig sommetje voor de studie die zij zeggen te volgen. Bovendien heeft Oom Harry een hekel aan alles wat Doreland heet, en kan Tante Jeanne de naam Groenendaal niet horen. En tot overmaat van ramp komen ze allebei op bezoek!

Bekennen is geen optie voor Niek en Emmy. Ze moeten en zullen Oom Harry en Tante Jeanne in de waan laten dat alles is zoals het lijkt. Ze bedenken een waterdicht plan, maar de uitvoering verloopt niet zonder horten of stoten. Het gaat van kwaad tot erger. Redden Niek en Emmy zich uit de penarie of moeten ze met de billen bloot?

(Een Lekker Stelletje is een moderne bewerking van Het Hing In De Lucht, geschreven door Bert Peets. De bewerking is uitgevoerd door Mimi en Peter van Waterschoot van der Gracht.)

Kaartverkoop
Kaarten zijn vanaf 1 maart te koop bij Kreashop De Lapjeskat in Biddinghuizen. Een kaartje kost €5,- en alle beschikbare kaarten gaan in de voorverkoop. Wees er daarom snel bij, want OP=OP.


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Altobi
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 10.0 °C
  • 0.0 mm
  • 9.5 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top