Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Flevolamb Flevolamb

Biddinghuizen kleurt opnieuw Oranje

Vrijdag 28 februari 2014
Biddinghuizen kleurt opnieuw Oranje
Foto: BAS Voetbal

BIDDINGHUIZEN - Biddinghuizen kleurt aankomende zomer opnieuw oranje. Rond het WK Voetbal van 2014 wordt er in het dorp weer een aardappelschuur omgebouwd tot voetbalstadion, waar uiteindelijk vijfhonderd bezoekers de WK-wedstrijden van Oranje op vier grote schermen kunnen volgen. "We gaan er vanuit dat het opnieuw een daverend succes wordt", vertelt mede-organisator Wouter Foppen.

Eind januari werd er door de organisatoren voor het eerst weer vergaderd, eind februari gaf de zeskoppige commissie een klap op de naam. "Die is bekend ja. We houden het nog even geheim, op vrijdag 28 maart presenteren we de naam, het logo en ondertekenen we de samenwerking met zowel BAS Voetbal als Stichting De IJsvogel. Het is dus nog even wachten", zegt Foppen.

Op 28 maart wordt de naam bekend, een maand later start de verkoop van de kaarten. Ook rond deze editie kunnen de Oranjefans weer kiezen uit een All The Way-kaart, een passe-partout of een losse kaart. Daarnaast zijn er ook nog speciale kaarten voor de zogenoemde hooligans.

In het stadion worden voor de aankomende editie weer de nodige wijzigingen doorgevoerd. "Daar zijn al wel wat ideeën over, maar die staan nog in de kinderschoenen. Wij hopen in ieder geval dat iedereen er weer zin in heeft. Wij wel!"

Het stadion bestaat ook dit jaar uit vier tribunes, net als een ware arena. Op die tribunes kunnen vijfhonderd toeschouwers naar de wedstrijden van het Nederlands elftal kijken. Te beginnen op 13 juni met Nederland - Spanje, hopelijk eindigend na de finale. "Daar gaan we uiteraard wel voor. Hopelijk de voetballers ook", sluit Foppen af.

Voor meer informatie over het evenement of om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen op http://www.voetbaloranje.nl, of de organisatie volgen op Twitter(@Voetbal_Oranje) en Facebook(Voetbal.Oranje).

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Flevolamb
Flevolamb
Adverteerder in de rubriek Stichting De IJsvogel
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 6.6 °C
  • 0.0 mm
  • 8.2 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top