0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Flevolamb Flevolamb
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Uitvoeringen Altobi gedenkwaardig

Vrijdag 28 maart 2014
Uitvoeringen Altobi gedenkwaardig
Foto: Toneelvereniging Altobi - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - De vertolkingen van Een Lekker Stelletje door Toneelvereniging Altobi zullen de meeste bezoekers nog lang bijblijven. De drie uitvoeringen op 15, 21 en 22 maart j.l. verschilden enorm van elkaar, maar kwamen op één punt overeen: De bezoekers hebben genoten.

Na het grote succes van Veel Kabaal op Clingendael van een jaar geleden moest Altobi alle zeilen bijzetten om ook dit seizoen een prima stuk op de planken te zetten, volgens secretaris Ricus Winnubst. "Vorig jaar was het nagenoeg perfect, maar dat kostte ons als vereniging ook een hoop energie. Om dit seizoen die kunsten van vorig jaar te evenaren moet je als team met alle macht erin duiken."

Golven
De eerste zaterdag was het voor de vereniging nog even warmdraaien in De Voorhof, maar het publiek genoot zichtbaar van de benarde situatie waar de karakters 'Niek en Emmy' zich in hadden verzeild. De avonden in het tweede weekend waren ook bijzonder. "Vrijdags waren de mensen heel gefocust op het verhaal en het spel. Het leek soms wat stil, maar achteraf hebben alle bezoekers genoten", legt Winnubst uit. Tijdens la Grande Finale toonde zich weer het andere uiterste: "tranen rolden over de wangen van het lachen. Zo kunnen mensen het dus ook beleven."

Boven verwachting
De toneelvereniging kijkt met een tevreden gevoel terug op dit seizoen. Winnubst: "Het was de eerste keer dat we in twee weekenden speelden, zonder gratis toegang. Vooraf was het spannend of we dat wel voor elkaar zouden krijgen. Er zijn meer mensen gekomen dan ik had verwacht." De vereniging lijkt nog altijd door te groeien en dat betaalt zich zichtbaar uit in de geleverde producties. Voor volgend seizoen hebben zich ook al mensen aangemeld. "We hopen dan dat Biddinghuizen en omstreken nóg harder kunnen lachen."


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Altobi
Tel. 0321-333169
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 5.3 °C
  • 1.0 mm
  • 5.8 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top