Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Heacado BV opent haar deuren

Donderdag 3 april 2014
Heacado BV opent haar deuren
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op 4 april opent de burgemeester van Dronten, de heer Aat de Jonge het bedrijf Heacado B.V. aan de Korenmaaier.

Heacado staat voor "Healthy cats and dogs" en gaat zich toeleggen op het maken en vermarkten van innovatieve producten die als doel hebben de band tussen dier en mens en/of de gesteldheid van de dieren te verbeteren in de breedste zin van het woord.

Hapslik
Het eerste product is Hapslik. Dit product maakt het stressloos geven van medicijnen, zoals pillen, druppels en pasta aan honden en katten mogelijk. Hiertoe is door een topkok een cupcake "met gat" ontwikkeld, die aan alle smaak en voedingseisen voldoet. (Bijvoorbeeld geen zout, weinig calorieën) Druppels worden door de snack geabsorbeerd terwijl een pil, capsule of pasta in het voorgevormde gat passen. Het merendeel van de katten en bijna alle honden vinden deze gezonde snack heerlijk en verorberen het graag zowel met als zonder medicijnen. Het product zal verkrijgbaar zijn via de dierenartspraktijk.

Overhandiging eerste verpakking
De burgemeester zal aan de eerste klant van Heacado, te weten Dierenkliniek Emmeloord, de eerste verpakking overhandigen. Heacado kent een enthousiast team van medewerkers met een gemengde achtergrond: Culinair, gezondheidszorg en IT. Hiermee worden de belangrijkste facetten gedekt om hun internationale ambities waar te gaan maken. Er is al belangstelling uit verschillende landen voor de distributie van het product getoond zoals Canada, Duitsland en Spanje. De eerste stap zal echter Nederland zijn.

Het team verbindt zich in hun liefde voor dieren en hoopt dat alle baasjes voortaan zonder stress voor mens en dier hun dieren van medicijnen zullen voorzien.

Meer informatie over het bedrijf vindt u op http://www.heacado.com.

Heacado

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Dieren
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top