Flevolamb Flevolamb
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Nieuwe voorzitter Dorpsbelangen stelt zich voor

Dinsdag 22 april 2014
Nieuwe voorzitter Dorpsbelangen stelt zich voor
Foto: Dorpsbelangen Biddinghuizen - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Algemene Vereniging voor Dorpsbelangen Biddinghuizen heeft sinds kort een nieuwe voorzitter, Willem Feiken. De voorzitter wil zich graag voorstellen aan de inwoners van Biddinghuizen.

Even voorstellen,

Als de nieuwe voorzitter van de Algemene Vereniging voor Dorpsbelangen Biddinghuizen wil ik mij graag even voorstellen aan de inwoners van Biddinghuizen.
Mijn naam is Willem Feiken, geboren op 3 mei 1966 in Vlagtwedde in Groningen. Opgegroeid als boerenzoon, waarna mijn vader is gaan werken bij de Rijksdienst IJsselmeerpolders, waardoor we naar Lelystad verhuisden. Als opleiding heb ik MTS Werktuigbouw genoten en daarna heb ik nog een vierjarige HBO-opleiding Mechanische Techniek gevolgd.
Via omzwervingen heb ik gewoond in Hulshorst, Nunspeet en Harderwijk, totdat ik in 1994 met Judith trouwde en we zijn gaan wonen in onze huidige woning aan de Parksingel in Biddinghuizen.
Samen zijn wij de trotse ouders van dochter Evelien en zoon Ruben. Al vijf jaar ben ik werkzaam als projectmanager bij Gema Apparatenbouw in Biddinghuizen.


In de afgelopen twintig jaar dat ik in Biddinghuizen woon ben ik actief geweest voor diverse verenigingen/scholen. Zo ben ik voorzitter geweest voor Medezeggenschapsraad van de voormalige basisschool de Rank. Ook ben ik penningmeester geweest bij Piratenkoor de Blauwbaarden. Verder help ik graag mee bij de activiteiten van de World Servants

Vorig jaar sprak ik met Jan van de Wiel en stiekem polste hij mijn interesse voor de eventuele opvolging van zijn voorzitterschap voor Dorpsbelangen Biddinghuizen. Na lang nadenken, afwegen en proeven aan de activiteiten van de vereniging heb ik aan het eind van 2013 besloten om mij in te gaan zetten voor Dorpsbelangen Biddinghuizen.

Al voordat ik officieel toegetreden was tot het bestuur, werd ik gelijk in het diepe gegooid want begin van dit jaar begonnen de perikelen wat betreft de geplande vliegroutes boven ons prachtige dorp. Deze kwestie zit in mijn portefeuille van Dorpsbelangen en ben actief in de bezwaargroep van Vlieg Op uit BHZ. De voorgenomen plannen baren mij dan ook zorgen en ik hoop op een goede afloop en maak me hier graag hard voor.

Ondanks dat ik al twintig jaar in Biddinghuizen woon, is mijn netwerk qua persoonlijke en zakelijke contacten de afgelopen maanden al enorm uitgebreid. Ik ben trots op de actieve betrokkenheid van de vele vrijwilligers die het dorp telt. Eén van mijn doelstellingen is dan ook om deze al actieve vrijwilligersgroep te behouden en hopelijk uit te breiden met nog meer inwoners die het dorp ook een warm hart toe dragen.

Voor mij is Biddinghuizen een rustig, hartelijk, sociaal, actief en sfeervol dorp. Voor de toekomst hoop ik dat er meer woningen gebouwd gaan worden in de nieuwe wijk de Graafschap, dat het huidige voorzieningenniveau behouden blijft, de ontwikkeling van het Multi Functioneel Gebied Fase 2 dit jaar vorm gaat krijgen en de saamhorigheid van het dorp ons verder brengt.

Met enthousiasme ga ik de aankomende periode mijn functie uitoefenen als voorzitter van Dorpsbelangen Biddinghuizen. Ik loop en fiets regelmatig door het dorp en als u vragen of opmerkingen heeft sta ik u graag te woord. Daarnaast ben ik ook bereikbaar via het emailadres: voorzitter@dorpsbelangen.net.

Biddinghuizen, we doen het samen!

Met vriendelijke groet,

Willem Feiken

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Afvalinzameling, recycling, kunststofrecycling, machineverhuur. Bestel uw rol- of afzetcontainer online.
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-631441
W http://www.vanwerven.nl/
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 9.3 °C
  • 0.0 mm
  • 15.3 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top