Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Koningsfeest met een gouden randje

Maandag 28 april 2014
Koningsfeest met een gouden randje
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen weekend werd het eerste Koningsfeest in Biddinghuizen gevierd. De organisatie is tevreden over het verloop van de festiviteiten.

Op vrijdagochtend werd er gestart met het 50+ ontbijt. Jan Schuurhuis heeft er voor gezorgd dat er een heerlijk ontbijt klaarstond zodat er een heerlijk en gezellig begin van de dag ontstond.


De vrijdagavond was een groot succes met de fantastische band Rio, die er voor zorgde dat de vele bezoekers werden vermaakt met hun enthousiaste optreden en het dak van de tent op het evenemententerrein er bijna afblies.


De volgende ochtend begon dan de eerste koningsdag. Na het volkslied op het plein waar in de aanwezigheid van de burgemeester de vlaggen werden gehesen was het tijd voor de versierde fietsoptocht.

"Wat was het geweldig om al die vrolijk versierde fietsen te mogen zien en omdat iedereen enorm zijn best had gedaan was het voor ons niet moeilijk om te kiezen en kregen alle kinderen een leuk aandenken aan deze optocht." aldus een woordvoerder van Stichting De IJsvogel


Op de vrijmarkt was het een drukte van belang. De spulletjes werden weer voor leuke prijsjes voorzien van een nieuwe eigenaar. In de tent kon doorgefeest worden onder het genot van een kop koffie, thee of flevosap.


Voor de kinderen waren er kleurplaten en een springkussen en in de middag was het dan tijd voor de zeskamp. Er werd geploeterd met vallen en weer opstaan. De enorme strijdlust was geweldig om naar te kijken. Tussendoor kon men weer genieten van het traditionele eieren gooien in een nieuw jasje en natuurlijk van de hapjes en de drankjes verzorgd door cateraar Slump.


Zondagmiddag was het weer heerlijk druk in de tent. Nu voor de interreligieuze bijeenkomst. Het thema van dit jaar was: "Op de golven van het leven". Er werden prachtige gedichten voorgedragen en de tent was aangepast in de sfeer van het thema.


De zon zorgde op deze dagen voor het gouden randje. "Dorpsgenoten, bedankt voor deze fijne dagen!" aldus Stichting de IJsvogel.

Er zijn diverse foto's gemaakt tijdens deze dag.

Bekijk de fotoboeken

Fotoboeken:


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Afvalinzameling, recycling, kunststofrecycling, machineverhuur. Bestel uw rol- of afzetcontainer online.
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-631441
W http://www.vanwerven.nl/
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Adverteerder in de rubriek Koningsdag
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Adverteerder in de rubriek Stichting De IJsvogel
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top