Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Flevolamb Flevolamb

Nieuws van de Biddinghuizer Biljart Club

Maandag 5 mei 2014
Nieuws van de Biddinghuizer Biljart Club
Foto: BBC

BIDDINGHUIZEN - De competitie K.N.B.B. (district Eem- en Flevoland) 2013-2014 is teneinde. B.B.C. heeft met 2 driebanden teams en 2 libre teams hieraan meegedaan. Het hoogste driebanden team (B.B.C. 1) uitkomende in de eerste klasse B is dit jaar kampioen geworden en mag daarom mee doen aan de kampioenschappen van het gewest Midden Nederland.

Deze wedstrijden worden op 24 en 25 mei gespeeld bij de vereniging BV'75 in Leusden.

Mocht B.B.C. 1 ook hier als eerste eindigen dan krijgen zij een startbewijs voor deelname aan de Nederlandse Kampioenschappen driebanden eerste klasse voor teams in Nieuwegein op 27 juni 2014.

Volgend seizoen (start sept-2014) heeft de vereniging de beschikking over 4 kleine tafels en 2 grote matchtafels. Naast de bestaande teams is er nog voldoende plaats voor nieuwe leden die in competitie verband 1x per week willen gaan biljarten. Ook voor spelers die niet in competitie verband willen spelen maar meer op recreatieve wijze willen biljarten is er nog voldoende plaats.

BBC heeft ook voor de ouderen onder ons (55+) tijd en ruimte ter beschikking gesteld, elke maandag- en vrijdagmiddag kan er door deze groep naar hartenlust gespeeld worden.

Nu de vereniging de beschikking gaat krijgen over 2 grote tafels is het plan om een driebanden groot competitie voor koppels 1x per maand te gaan opstarten. Geïnteresseerden worden hierbij van harte uitgenodigd om eens vrijblijvend binnen te komen bij de vereniging (de koffie staat klaar) of contact op te nemen met Tim Loedeman email: loedemant@solcon.nl


Om de prachtige accommodatie optimaal te kunnen gaan benutten is B.B.C. bezig met een inventarisatie om bijvoorbeeld ook dartverenigingen in huis te halen. Mochten er dartverenigingen zijn die een locatie zoeken voor hun thuiswedstrijden dan is B.B.C. wellicht the "place to be". Ervaringen bij andere verenigingen leert dat darten en biljarten prima samen kunnen gaan.

B.B.C. staat ook open voor andere ideeën, kom langs of neem contact op en maak het bespreekbaar. Iedereen is welkom bij de club.

Openingstijden clubgebouw B.B.C.
Maandagmiddag na 13:00 uur t.b.v. 55+ biljart
Dinsdagavond na 19:00 uur t.b.v. clubavond
Donderdagavond na 19:00 t.b.v. teamcompetitie KNBB
Vrijdagmiddag na 13:00 uur t.b.v. 55+ biljart
Zaterdagmiddag na 13:00 uur t.b.v. vrij biljarten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Biljarten
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top