Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Peter Evers Peter Evers

Jan v.d. Heijkant bouwt op de Filipijnen

Vrijdag 16 mei 2014

BIDDINGHUIZEN - De Stiho Groep, leverancier van bouwmaterialen, organiseert een bouwestafette. Samen met klanten, leveranciers en medewerk(st)ers worden dit voorjaar zoveel mogelijk huizen gebouwd op de Filipijnen. Ook Aannemersbedrijf vd Heijkant uit Biddinghuizen zal een bijdrage leveren aan dit project.

De Stiho groep bouwt al zo'n 20 jaar mee aan huizen over de hele wereld samen met Habitat for Humanity. Jan v.d. Heijkant is in 2011 naar Guatemala geweest, en heeft daar kunnen zien dat het hard nodig is om voor en met de plaatselijke bevolking een huis te bouwen.

Een week bouwen
Jan v.d. Heijkant zal in mei een week naar de Filipijnen afreizen, om daar de plaatselijke bevolking te helpen met bouwen. De bouw kost geld, daarom heeft Habitat for Humanity een concept ontwikkeld dat het mogelijk maakt eenvoudig bij te dragen aan ontwikkelingssamenwerking: virtueel huizen bouwen.

Meer informatie en de mogelijkheid tot doneren vindt u op de website van Aannemersbedrijf v.d. Heijkant of Deze rechtstreekse link.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Goede doelen
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top