Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Teakhouten meubelen PolderTEAK

Overvaller havenkantoor gezocht

Maandag 26 mei 2014

BIDDINGHUIZEN - Een man overvalt zaterdagochtend 10 mei 2014 een 20-jarige medewerker van een vakantiepark aan het Veluwemeer. Het gaat om het Molecaten Park Flevostrand aan de Strandweg in Biddinghuizen. De politie zoekt de nog onbekende overvaller.

Bij de jachthaven staat een havenkantoor. De medewerker is daar alleen aan het werk. Als hij achter de computer zit, komt rond 11.15 uur een man het kantoor binnen. De medewerker denkt eerst dat het een klant is, maar de man roept ineens dat hij geld wil en trekt een mes.

De medewerker van het havenkantoor laat zien dat hij op een paar munten na echt geen geld heeft. De opgefokte man gelooft hier niets van en wordt boos. De overvaller kijkt daarop in de kastjes. In het laatste kastje ligt geld. Inmiddels is de medewerker dan ook boos. Er ontstaat duw- en trekwerk en er vallen spullen op de grond. De man weet dan een portemonnee met geld te pakken en loopt naar de uitgang. Als hij weg wil lopen, gaat de medewerker voor de deur staan. Maar als de man met zijn mes gaat zwaaien, gaat de medewerker toch uit de weg. De gewelddadige man weet het pand dan te verlaten.

Hoe de dader precies gevlucht is over het vakantiepark is niet bekend. De medewerker gaat na de overval verbouwereerd op een stoel zitten, waar een havengast hem enkele minuten later vindt. Die gast seint collega's van hem in. Maar dan is de overvaller al lang weer verdwenen en is nog steeds spoorloos.

Signalement
- blanke man
- lengte 1,70 meter tot 1,80 meter
- leeftijd 25 tot 30 jaar
- normaal postuur
- opgeschoren haar
- droeg een lichtkleurige jas
- sprak gebrekkig Nederlands met een Oost-Europees accent.

Filmfragment
Bekijk het filmpje van het YouTube-kanaal van de politie. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van 22 mei 2014 van Omroep Flevoland tv-programma Bureau Flevoland.

Vragen
Weet u misschien wie deze overvaller is? Bel dan gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of bel gratis Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Bron: Politie Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Politieberichten
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
Adverteerder in de rubriek Flevostrand Molecaten
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 15.7 °C
  • 0.0 mm
  • 19.2 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top