Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Tel. 0321-333169 Peter Evers
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Adm. Financiële Advisering Kafa

Lokale zakenvrouwen krijgen Boost!

Dinsdag 17 juni 2014
Lokale zakenvrouwen krijgen Boost!
Foto: Boost!

BIDDINGHUIZEN - Ook de tweede workshopdag Boost! voor vrouwelijke zelfstandig ondernemers uit Dronten en omgeving was een succesvolle en leerzame dag.

Boost! is een initiatief van Annemieke de Graaf uit Biddinghuizen, eigenaar van organisatie adviesbureau Yuna Sky en Carien van der Marel, oprichter van communicatiebureau Van der Marel Producties uit Swifterbant.

Gedreven deelnemers
De dag werd gehouden op maandag 16 juni in de kleurrijke en bovenal inspirerende locatie kunstuitleen Aan de Amstel in Dronten. Marleen Lam uit Lelystad, Jeannet Spaltman uit Dronten, Mieneke van der Wekken, Desiree Manders en Annelien Leenders uit Swifterbant namen vol enthousiasme deel.

3-in-1 workshopdag
Drie trainers daagden de zakenvrouwen uit met hun workshops Communicatie & PR, Jezelf presenteren en Slimme Acquisitie. De sessies werden ingevuld met opdrachten, individueel 'graafwerk', confrontaties voor de spiegel en rollenspelen. Fotograaf Hennie Joesten van Protief fotografie en familiedrukwerk uit Dronten legde de sfeer vast.


Terug-Kom-Borrel
Aan het einde van de middag kwam een aantal 'ex-Boosters' ook naar de kunstuitleen voor de speciale Terug-Kom-Borrel. Hiermee was het Boost-gevoel compleet. Na de zomervakantie is de volgende workshopdag met drie nieuwe thema's.


Interesse?
Meer weten of onze persoonlijke uitnodiging voor het najaar ontvangen? info@yunasky.nl.

Organisatie Boost!

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top