0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Sambatata ziet Oranje opnieuw winnen

Dinsdag 24 juni 2014
Sambatata ziet Oranje opnieuw winnen
Foto: BAS Voetbal

BIDDINGHUIZEN - Voor heel Nederland, en dus ook voor Sambatata, kon het niet beter. Het Nederlands elftal won maandagavond voor de derde maal op rij, waardoor het de poulefase als winnaar afsloot. Zondag wacht de achtste finale, dan is Mexico de tegenstander.

De wedstrijd kwam maandag pas in de tweede helft echt op gang. Beide ploegen waren al zeker van de volgende ronde en dat was te merken. Niet alleen op het veld, maar ook in Sambatata.
De sfeer wat gelaten, de spanning anders dan normaal.


Toch kon het Biddinghuizer WK-stadion twee keer juichen, want Fer en Depay brachten Oranje langs Chili. 2-0, groepswinst zeker en toch reden voor een feestje. Opnieuw een prachtige avond.


Achtste finale
In de achtste finale is zondag Mexico de opponent. Er wordt om 18.00 uur afgetrapt en uiteraard is Sambatata ook dan geopend. Houders van een All The Way Kaart zijn al verzekerd van toegang, de overige supporters dienen een nieuw toegangsbewijs te kopen. De kaartverkoop start dinsdag om 20.00, er zijn nog 275 kaarten beschikbaar. "Wees er snel bij, want we verwachten een stormloop. En op is echt op", laat de organisatie weten.

VoetbalOranje

Fotoboeken:


nieuwsrubrieken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top