Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Zomerconferentie New Wine

Woensdag 2 juli 2014

BIDDINGHUIZEN - Van 19 tot en met 25 juli wordt op het evenemententerrein bij Walibi Holland de zomerconferentie New Wine gehouden. Dit jaar is het thema 'Eerste Liefde'. Hoofdspreker is Simon Ponsonby.

Ponsonby is geen onbekende voor gasten van de Zomerconferentie: in 2008 was hij ook hoofdspreker. Ponsonby zal de deelnemers tijdens de ochtendsamenkomsten meenemen in zijn uitwerking van het thema 'Eerste liefde'.

Opzet van de conferentie
Iedere ochtend en avond zijn er centrale bijeenkomsten met aanbidding, Bijbels onderwijs en ministry. Daarnaast zijn er 's morgens en 's middags seminars te volgen over geestelijke groei, relatie & gezin, kerk & gemeente, pastoraat en samenleving. Voor jongvolwassenen, tieners en kinderen zijn er aparte – op leeftijd toegesneden – programma's. Voor de kinderen tot 4 jaar is er zowel 's morgens als 's middags crèche.

De conferentie start op 19 juli om 19.00 uur, de poorten gaan om 13.00 uur open. Wie naar de conferentie wil, dient zich in online te schrijven via de website van New Wine. Er kan hierbij gekozen worden voor toegang mét of zónder kamperen. Klik hier voor de online inschrijving.

Vrijwilligers
De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers die tijdens de conferentie werk willen verrichten. Ook hierover vindt u meer informatie op de website van New Wine.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek New Wine
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top