Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Flevolamb Flevolamb
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Zomermaaltijd voor senioren

Donderdag 3 juli 2014
Zomermaaltijd voor senioren
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Tijdens de zomervakantie organiseert De Meerpaal Welzijn een zomermaaltijd speciaal voor de alleengaande en alleenstaande senioren in Biddinghuizen. De maaltijd is op 15 juli in de Tweede Kamer.

Alleengaande en alleenstaande senioren kunnen al sinds jaren wekelijks eten bij de Open Tafel. De vrijwilligers koken doorgaans voor zo'n veertig deelnemers een driegangenmenu. In de zomer ligt deze activiteit even stil. De vrijwilligers laden zich in deze periode een paar weken op om in september weer vol enthousiasme te starten.

Maar de zomer duurt voor een deel van de deelnemers die niet met vakantie gaan, wel lang. Daarom organiseert de Meerpaal Welzijn een zomermaaltijd voor al die mensen die graag samen willen eten. Ook senioren die nog niet deelnemen aan de Open Tafel zijn van harte welkom. Zij kunnen zo eens ervaren waarom de andere deelnemers zo enthousiast zijn.

De zomermaaltijd is in Het Koetshuis in Biddinghuizen op dinsdag 15 juli. Aanvang is 17.00 uur. De kosten zijn € 5,- per maaltijd.

Aanmelden voor de maaltijd kan via De Meerpaal Servicepunt, tel. 0321 388 710, of via welzijn@meerpaal.nl.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Senioren
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top