Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Inhaak-koning WK met Comedytrain naar Lowlands

Vrijdag 11 juli 2014

BIDDINGHUIZEN - 'Het is vandaag eruitgedonderddag 10 juli'. Deze woordgrap verstuurde Jordi van de Bovenkamp donderdag via Twitter. Daarna berichtte hij dat ook op Lowlands mag staan. De inhaak-koning van het WK Voetbal is een van de (woord)grappenmakers in het programma van de Comedytrain.

Jordi van de Bovenkamp, bekend van het account @JOR_ID, vindt dit 'dus echt gruwelijk tof'. Op 17 augustus mag hij optreden op Lowlands tijdens de ´Padoem Patsss - Oneliner Extravaganza´. Op de site van het festival in Biddinghuizen staat te lezen dat grappen het leukst zijn als ze in één zin gemaakt worden.

Geconcentreerde comedy
De zogeheten oneliners vertel je gewoon achter elkaar het best. Alsof je een mitrailleur afschiet, met na elke grap een drumbreak: padoem patsss! Drie kwartier lang comedy in zijn meest geconcentreerde vorm. Naast Jordi van de Bovenkamp doen ook Johan Kampman, Maxim Hartman, Boozy, Arjen Lubach, Omar Dahmani en een nog onbekende Lowlandsvrijwilliger mee.

Grappigste twitteraar
Volgens HP deTijd is Jordi van de Bovenkamp al jaren de grappigste twitteraar van Nederland. Ook tijdens het WK Voetbal. Zijn woordgrappen en bewerkte foto's zijn tijdens dit toernooi veelvuldig via sociale media gedeeld. Hij was dan ook een van de initiatiefnemers en teamleden van het Heineken #twelftal.

3FM
De berichten trokken ook de aandacht van de overige media. De redactie van het tv-programma Studio Brasil nodigde hem zelfs uit om naar de NOS-studio te komen. Na het WK is Jordi van de Bovenkamp weer wekelijks te horen bij de ochtendshow van 3FM-DJ Giel in de rubriek 'Jordi aan de Online' #JADO.

Comedytrain
Op hun site maakte Comedytrain bekend dat zij ook dit jaar goed vertegenwoordigd zijn op Lowlands festival. Howard Komrpoe praat drie dagen lang de shows aan elkaar in de nieuwe Romeo (voorheen de Mike). Soundos doet dat voor de Juliet.

Bekende namen
De eerste dag zijn er optredens van Patrick Laureij, Tim Fransen, Daniël Arends en Jan Jaap van der Wal. Op zaterdag is er een line-up van Comedytrain. Zondag presenteert Howard de Padoem Patsss - Oneliner Extravaganza en eerder die dag staan Tim Fransen en Theo Maassen met Stand-up Filosofie op het programma.

Tekst: Mariëlle Steeneveld

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Lowlands
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top