Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Flevolamb Flevolamb
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

24KiKa bij FlevOnice

Dinsdag 22 juli 2014

BIDDINGHUIZEN - Op 5 en 6 september wordt er op het parcours van FlevOnice in Biddinghuizen, in teams van maximaal 6 personen 24 uur lang in estafettevorm geskeelerd. Met als doel, zoveel mogelijk geld inzamelen voor KIKA.

In 2013 haalden bijna 70 teams ruim 72.000 euro op voor KIKA. Fors meer dan het voorgaande jaar. Dit jaar is het doel 100 teams en meer euro's voor KIKA. Een aanzienlijke groei voor inmiddels het grootste skeeler-evenement van Nederland.

24kika "skaten tegen kanker"
"skaten tegen kanker" geeft aan waar het evenement voor gehouden wordt. Elk team dat zich inschrijft krijgt een lotenpakket: zakelijke- en particuliere loten. De prijzen zijn respectievelijk 25 en 2,50 euro. De prijzenpot is gevuld met onder andere sportkleding, sportreizen, sportartikelen en schilderijen van bekende kunstenaars. Bedrijven kunnen het evenement ook ondersteunen met middelen. Hiervoor kan contact worden opgenomen met de organisatie.

Deelnemers
Deelnemers aan de 24KiKa zijn zowel startende als geoefende skeeleraars. De grootste groep, de startende skaters, vallen in de 'FUN categorie'. Deze gezellige groep gedijt wel bij o.a. de BBQ, ludieke kleding en een hoop gezelligheid. De meer geoefende rijders vormen de 'SPEED categorie'. Deze categorie gaat voor de kilometers en de onderlinge strijd.

Deelnemen & aanmoedigen?
Voor de start van de 24kika op vrijdag doen alle deelnemers samen met iedereen die maar wil een heuse poging voor het Guinnesbook of Records: the longest human inline skate chain. "Iedereen mag meedoen, dus met een helm en een paar skates ben je onderdeel van een wereldrecord(poging)", meldt de organisatie. De poging start om 15.00 uur. Hiervoor dient u om 14.30uur aanwezig te zijn.

Meer informatie vindt u op http://www.24kika.nl.

Bron: De Weekkrant

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flevonice
Tel. 0321-333169
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 10.7 °C
  • 0.0 mm
  • 14.0 °C
Weerstatistieken ->
Biddinghuizen Rabo ClubSupport
Biddinghuizen Rabo ClubSupport 5 - 27 september 2022
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top