Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Nedap maakt slimme polsbandjes Lowlands

Dinsdag 5 augustus 2014

BIDDINGHUIZEN - Het Groenlose bedrijf Nedap heeft 10.000 polsbandjes gemaakt voor Lowlands. De bandjes zijn voorzien van een chip die bijhoudt waar je bent, met wie en naar welke muziek of optredens je luistert.

Bezoekers kunnen zich bij het festival in Biddinghuizen (15, 16 en 17 augustus) melden bij checkpoints. Houders van het polsbandje krijgen na drie dagen via Facebook een compleet persoonlijk festivalreport met foto's, video's en Spotify-playlists van bezochte artiesten.

Meeting Point
De voorregistratie van de polsbandjes ging net als verleden jaar hard. Lowlandsbezoekers die zich niet hebben geregistreerd kunnen overigens tijdens het festival nog naar Nedap's Memory Meeting Point komen om alsnog een bandje te halen. Er zijn tien uitgiftepunten zodat de bezoekers niet lang hoeven te wachten.

Nedap, fabrikant van intelligente technologische oplossingen, is sinds drie jaar verbonden aan muziekfestival Lowlands. Door zich op deze manier te profileren hoopt het bedrijf toekomstige werknemers te werven.

Bron: Tubantia

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Lowlands
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top