Teakhouten meubelen PolderTEAK
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Burgerschouw App in gemeente Dronten

Woensdag 1 oktober 2014
Burgerschouw App in gemeente Dronten
Foto: Gemeente Dronten - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - De gemeente Dronten roept inwoners op om gebruik te gaan maken van de Burgerschouw App. Met deze App kunnen inwoners op een door hen zelf te bepalen tijdstip een ronde maken door de buurt en hun bevindingen digitaal doorgeven.

Groot voordeel van de Burgerschouw App is dat de schouwresultaten direct na de invoer beschikbaar zijn in het systeem. Door het proces te digitaliseren, verloopt de schouw sneller en eenvoudiger. Bovendien wordt elke deelnemer op de hoogte gehouden van de vorderingen.

De eerste schouwronde met behulp van de Burgerschouw App vindt plaats van 13 tot en met 24 oktober 2014. Voor alle deelnemers wordt een instructieavond georganiseerd op woensdag 8 oktober 2014 om 18.30 uur in het gemeentehuis.

Oproep
De gemeente Dronten roept inwoners op om mee te helpen de kwaliteit van de woon- en leefomgeving te verbeteren met de Burgerschouw App.

Aanmelden kan vanaf direct door het aanmaken van een account op https://www.burgerschouw.nl/dronten. Een e-mail sturen met naam en adres kan ook, naar wijkenbuurtbeheer@dronten.nl.

Voorwaarde
Iedereen die in het bezit is van een tablet of smartphone met daarop Apple IOS6 of hoger of Android 4.1 en hoger kan gebruik maken van de Burgerschouw App.

Met de tijd mee
Voorheen organiseerde de gemeente een jaarlijkse burgerschouw. Medewerkers van de gemeente wandelden samen met inwoners door de buurt en controleerden de kwaliteit van de openbare ruimte. Zijn de plantsoenen geschoffeld, ligt er veel zwerfvuil op straat, zijn de bankjes heel en hoe ligt de stoep erbij? De bevindingen werden met pen en papier genoteerd, vervolgens uitgewerkt en geanalyseerd. Naast de grote hoeveelheid papierwerk en tijd, was het een hele klus om de scores te verwerken en te analyseren.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Gemeenteberichten
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Pelletkachels advies en verkoop
Parksingel 23
8256 GE
Biddinghuizen
T 0321-333802
F 0321-331014
E info@pelletkachels-flevo.nl
W http://www.pelletkachels-flevo.nl
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 15.8 °C
  • 0.0 mm
  • 11.5 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Vueltamanager
BHZNet Vueltamanager BHZNet Vueltamanager
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top