Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Peter Evers Peter Evers
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kafa Kafa

Van der Klip 3e bij wedstrijd autotechnicus

Dinsdag 7 oktober 2014

BIDDINGHUIZEN - Op zaterdag 4 oktober streden drie jonge autotechnici om de titel "1e autotechnicus van Flevoland". Remco Stroombergen wist deze wedstrijd winnend af te sluiten. Jan van der Klip uit Biddinghuizen werd derde.

De drie kandidaten, die onlangs hun diploma 1e autotechnicus hebben behaald bij ROC Flevoland en ROC Landstede, moesten aan drie geprepareerde Volkswagens Up verschillende werkzaamheden uitvoeren. Daarbij was het van belang dat zij lieten zien op verantwoorde, logische en nauwkeurige wijze te kunnen werken. De vakjury, bestaande uit Maarten Glasmeier (garage Glasmeier), Gerrit Hams (autobedrijven Jedi) en Frank van der Sluijs (Sluijs Management) hielden de verrichtingen nauwlettend in de gaten en registreerden zorgvuldig hun bevindingen.


Rintje Ritsma, thuis in de schaatssport maar ook actief in auto en motorsport, volgde de wedstrijd op de voet en woonde, evenals de heren Gijsberts en Lodders (gedeputeerde Staten-leden van de provincie Flevoland) en de heer Dijksterhuis (Wethouder Economische Zaken Gemeente Zeewolde), het juryberaad bij. Tijdens dit beraad wisselden de juryleden hun bevindingen uit, waarna unaniem vastgesteld werd dat Remco Stroombergen zich de "1e autotechnicus van Flevoland 2014" mag noemen. Hij wint hiermee een bronzen beeld, die hem overhandigd werd door Rintje Ritsma, en een geldprijs van €500. Hossin Kocher en Jan van der Klip werden respectievelijk tweede en derde waaraan geldprijzen van €250 en €125 verbonden waren.

Tijdens het juryberaad traden onder grote belangstelling van de aanwezigen dansers van dansstudio Yvette op en gaf Soraya Wahjudi van Karate-Do Almere een demonstratie.

Sluijs Management

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bewoners
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top