Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Adm. Financiële Advisering Kafa
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Flevolamb Flevolamb

Biddinghuizers beklimmen Mont Ventoux

Zaterdag 8 november 2014
Biddinghuizers beklimmen Mont Ventoux
Foto: Joy4Life

BIDDINGHUIZEN - Onder het motto "Groot verzet tegen kanker" organiseert het KWF ieder jaar in september een beklimming van de Mont Ventoux. Dit kan op verschillende manieren: per fiets – hardlopend of wandelend.

In alle gevallen een prestatie van formaat die zowel bij deelnemers als bij supporters veel emoties los maakt.

In september 2015 gaat er een groep deelnemers uit Biddinghuizen meedoen aan dit waardevolle evenement. De organisatie is in handen van Kees Schaak (ervaringsdeskundige en in bezit van een schat aan ervaring op loop-/wandel- en fietsgebied) en Lifestylecenter Joy4life.

Trainingen vanaf maart
Het meedoen staat open voor een ieder die daartoe geïnteresseerd en in staat is. Er worden gezamenlijke trainingen georganiseerd vanaf maart 2015. Voor deelnemers zonder regulier abonnement biedt J4L een aangepast Mont Ventoux-abonnement.

Is uw belangstelling gewekt, kijkt u dan eens op www.grootverzettegenkanker.nl om een indruk te krijgen van eerdere beklimmingen. Maar bedenk: meedoen is een unieke ervaring voor het leven – uw leven, maar ook als eerbetoon aan allen die het leven verloren aan kanker. 'Verbonden in het leven met en strijden tegen kanker' dat is wat de deelnemers motiveert om de top te bereiken.

Komt u vrijblijvend naar één van de informatiebijeenkomsten bij Joy4life – Noorderbaan 51 te Biddinghuizen: - maandagavond 17 november 19.30 uur of - zondagochtend 23 november 11.45 uur. Wel geïnteresseerd, maar kunt u beide momenten niet, stuurt u dan een berichtje naar: info@j4l.nl en vermeld daarin ook uw telefonische contactgegevens. Er wordt dan z.s.m. contact met u opgenomen.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Easy Active Biddinghuizen
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
Adverteerder in de rubriek Wielersport
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top