Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kafa Kafa
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Voorlichting Lelystad Airport bij ZC Flevo

Maandag 10 november 2014

BIDDINGHUIZEN - Zweefvliegclub Flevo organiseert op 14 november om 20:00 uur een informatie-avond over de uitbreiding van Lelystad Airport. Dit is in de kantine van Zweefvliegclub Flevo aan de Mosselweg 10a in Biddinghuizen.

Op de informatieavond wordt een demonstratie gegeven van het vliegtuiglawaai waarmee u vanaf 2018 dagelijks wordt geconfronteerd.

Er wordt informatie gegeven over de verschillende route varianten. Een professionele piloot vertelt wat het gevolg is wanneer een vliegtuig vanaf Zeewolde tot aan Elburg op constante hoogte laag moet blijven vliegen.
Eén van de mogelijkheden is dat commerciële vliegtuigen hoger vliegen wanneer ze van en naar Lelystad vliegen. Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) heeft daarvoor ruimte, maar om onduidelijke reden wil de dienst die ruimte niet afstaan.

Wanneer vliegtuigen hoger kunnen vliegen in Zuid-West Flevoland heeft dat voordelen voor alle belanghebbenden. Bewoners en recreanten hebben minder last van vliegtuiglawaai. Zweefvliegclub Flevo wil het tij keren onder het motto "Lelystad ja, Geluidsoverlast Nee!"

De bijeenkomst start om 20:00 uur in de kantine van Zweefvliegclub Flevo aan de Mosselweg 10a in Biddinghuizen. Ontvangst vanaf 19:30 uur. Er is ruim voldoende parkeerplaats.

Meer informatie en aanmelden kan op de site ' Lelystad Airport JA! Geluidsoverlast NEE!': http://geluidsoverlast-nee.nl/blog/informatieavond/


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Zweefvliegen
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
Adverteerder in de rubriek Vliegveld Lelystad
Fruithandel Van Beek
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top