Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Flevolamb Flevolamb
Teakhouten meubelen PolderTEAK

Voorlichting Lelystad Airport bij ZC Flevo

Maandag 10 november 2014

BIDDINGHUIZEN - Zweefvliegclub Flevo organiseert op 14 november om 20:00 uur een informatie-avond over de uitbreiding van Lelystad Airport. Dit is in de kantine van Zweefvliegclub Flevo aan de Mosselweg 10a in Biddinghuizen.

Op de informatieavond wordt een demonstratie gegeven van het vliegtuiglawaai waarmee u vanaf 2018 dagelijks wordt geconfronteerd.

Er wordt informatie gegeven over de verschillende route varianten. Een professionele piloot vertelt wat het gevolg is wanneer een vliegtuig vanaf Zeewolde tot aan Elburg op constante hoogte laag moet blijven vliegen.
Eén van de mogelijkheden is dat commerciële vliegtuigen hoger vliegen wanneer ze van en naar Lelystad vliegen. Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) heeft daarvoor ruimte, maar om onduidelijke reden wil de dienst die ruimte niet afstaan.

Wanneer vliegtuigen hoger kunnen vliegen in Zuid-West Flevoland heeft dat voordelen voor alle belanghebbenden. Bewoners en recreanten hebben minder last van vliegtuiglawaai. Zweefvliegclub Flevo wil het tij keren onder het motto "Lelystad ja, Geluidsoverlast Nee!"

De bijeenkomst start om 20:00 uur in de kantine van Zweefvliegclub Flevo aan de Mosselweg 10a in Biddinghuizen. Ontvangst vanaf 19:30 uur. Er is ruim voldoende parkeerplaats.

Meer informatie en aanmelden kan op de site ' Lelystad Airport JA! Geluidsoverlast NEE!': http://geluidsoverlast-nee.nl/blog/informatieavond/


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Zweefvliegen
Flevolamb
Flevolamb
Adverteerder in de rubriek Vliegveld Lelystad
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 14.3 °C
  • 0.0 mm
  • 11.9 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
BHZNet Vueltamanager
BHZNet Vueltamanager BHZNet Vueltamanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top