Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Verkiezing Beste Buur van gemeente

Vrijdag 14 november 2014

BIDDINGHUIZEN - MDF Buurtbemiddeling is op zoek naar de beste buur van de gemeente Dronten. Buren kunnen elkaar nomineren. De beste buur wint een diner voor twee bij restaurant Moellies in Dronten.

Staat uw buurvrouw op een bijzondere manier voor u klaar? Helpt uw buurman u regelmatig uit de brand? Een luisterend oor, een praatje? Of juist op heel praktisch gebied? En vindt u dat uw buren extra gewaardeerd mogen worden?

MDF Buurtbemiddeling hoort het graag want misschien woont u wel naast de 'Beste Buur van Dronten' en gunt u uw buren de bijbehorende prijs: een diner voor twee bij restaurant Moellies in Dronten.

MDF Buurtbemiddeling wordt al jaren ingezet in die situaties waarin het contact tussen buren verre van prettig is. Maar er zijn ook buren die juist heel veel aan elkaar hebben en goed met elkaar overweg kunnen. Dit verdient wel eens extra aandacht.

Dit jaar is MDF Buurtbemiddeling dan ook voor het eerst op zoek naar de beste buur van Dronten, Biddinghuizen of Swifterbant. Iedereen die zijn of haar buren wil nomineren voor de titel en de prijs, kan een mail met argumenten schrijven naar buurtbemiddeling@mdflevoland.nl.

Alle inzendingen worden serieus beoordeeld door een team van buurtbemiddelaars en de coördinator van MDF Buurtbemiddeling.

Inzenden kan tot en met 1 december 2014. Medio december wordt de winnaar bekend gemaakt.

Kunt u niet zo goed met uw buren overweg en wilt u graag advies of hulp van MDF Buurtbemiddeling aanvragen? Belt u dan gerust met de coördinator, Wendy Rademakers, tel. (0321) 319 522 of stuur een e-mail naar: buurtbemiddeling@mdfl evoland.nl.

Bron: Gemeente Dronten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Gemeenteberichten
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Pelletkachels advies en verkoop
Parksingel 23
8256 GE
Biddinghuizen
T 0321-333802
F 0321-331014
E info@pelletkachels-flevo.nl
W http://www.pelletkachels-flevo.nl
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
Adverteerder in de rubriek Bewoners
Kubbeweg 17
De Kubbe BV - Biddinghuizen
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top