Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adm. Financiële Advisering Kafa
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Superorkest tijdens slotconcert Scholenproject

Maandag 24 november 2014
Superorkest tijdens slotconcert Scholenproject
Foto: Maris Sonores - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen vrijdag stond de Voorhof bol van jong muzikaal talent. Deze avond werd het Scholenproject 2014 afgesloten met een grandioos concert.

De scholenprojectleerlingen hebben in een periode van 8 weken 5 noten leren lezen en spelen op een koperen blaasinstrument en hebben uiteindelijk 3 muziekstukjes ingestudeerd. Zij speelden deze avond de hoofdrol terwijl SMS en JAM, twee leerling/startersorkesten uit Biddinghuizen en Swifterbant de leerlingen begeleidden. Meer dan 60 muzikanten vormden een gigantisch orkest op het podium.

Naast het optreden van het superorkest zorgden de drie leerling/startersorkesten SMS (Startersorkest Maris Sonores), JAM (Jong Amor Musae uit Swifterbant) en Stamb (Startersmalletband Amor Musae) met hun optreden voor een complete muzikale avond met veel verschillende muziekstijlen. Zo werd er muziek gespeeld van Annie, James Bond en ook werden er een aantal sinterklaasliedjes gespeeld.

Ook dit jaar heeft het project weer een aantal nieuwe leerlingen opgeleverd voor muziekvereniging Maris Sonores. Zij gaan nu verder met de muzieklessen van het CKV om over een klein jaartje in het leerlingenorkest van Maris Sonores in te stromen. Zo blijft Maris Sonores, de muziekvereniging van en voor Biddinghuizen, nog steeds groeien.

Het superorkest op het podium in kerkcentrum De Voorhof

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Maris Sonores
Kubbeweg 17
De Kubbe BV - Biddinghuizen
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top