Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Adm. Financiële Advisering Kafa
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Prijzen winnen met vuurwerkafval

Vrijdag 5 december 2014
Prijzen winnen met vuurwerkafval
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Wijk- en Buurtbeheer houdt een vuurwerk afvalactie om tijdens de jaarwisseling de hoeveelheid vuurwerkafval terug te dringen en de veiligheid in de wijken te vergroten. Deelnemers aan de actie maken kans op vrijkaarten.

Op woensdag 10 december worden er vuurwerkzakken uitgedeeld op de markt in Biddinghuizen. "Oud & Nieuw is een mooi feest, maar helaas is nieuwjaarsdag iets minder mooi om naar te kijken", valt te lezen op de website van de gemeente Dronten. "De hele straat is bezaaid met rode snippers, pijlen, verpakkingen en andere vuurwerkresten. Dit is natuurlijk niet te voorkomen, maar opruimen kan wel. U voorkomt hiermee ook nog eens dat kleine kinderen met gevaarlijk vuurwerk gaan spelen en dat resten vuurwerk nog maanden op straat zwerven."

Inleveren
Volle vuurwerkzakken kunnen ingeleverd worden van 5 januari t/m 9 januari 2015 bij wijk- en buurtbeheer op de gemeentewerf in Dronten op het adres De Reest 3. In ruil voor de moeite en het brengen van de vuurwerkzak met vuurwerkafval krijgt u als inzamelaars een lot mee met daarop een nummer.

Prijzen
Uit alle ingezamelde loten worden 10 prijswinnaars getrokken. De winnende loten leveren gratis bioscoopbonnen op, mede mogelijk gemaakt door Bioscoop De Meerpaal en gratis vrijkaarten voor de ijsbaan, mede mogelijk gemaakt door Leisure World Ice Center. Wethouder Hans Engelvaart zal de prijzen uitreiken aan de winnaars op 15 januari 2015 om 16.00 uur in De Meerpaal.

Vuurwerkzakken aanvragen
Wilt u graag meedoen aan de vuurwerk afval actie, maar bent niet in de gelegenheid om naar de markt te komen om een vuurwerkzak op te halen? Dan kunt u ook een e-mail sturen naar wijkenbuurtbeheer@dronten.nl. Hier kunt u ook terecht voor al uw overige vragen omtrent deze actie.

Bron: Gemeente Dronten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Gemeenteberichten
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Pelletkachels advies en verkoop
Parksingel 23
8256 GE
Biddinghuizen
T 0321-333802
F 0321-331014
E info@pelletkachels-flevo.nl
W http://www.pelletkachels-flevo.nl
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
Adverteerder in de rubriek Oud en Nieuw
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top