Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Nieuwjaarsontmoeting 2015 zonder kaartuitgifte

Donderdag 11 december 2014
Nieuwjaarsontmoeting 2015 zonder kaartuitgifte
Foto: Dorpsbelangen Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Zaterdagavond 3 januari 2015 vindt weer de jaarlijkse Nieuwjaarsontmoeting van het gemeentebestuur van de gemeente Dronten plaats in De Meerpaal in Dronten. In tegenstelling tot eerdere jaren, is er dit jaar geen kaartuitgifte.

Naast de nieuwjaarstoespraak, de benoeming van de ereburger van de gemeente en de nieuwjaarsreceptie, verzorgt Stichting 3januari weer de voorstelling. De Nieuwjaarsontmoeting vindt plaats in het theater. Vanaf 19.00 uur staat er een kop koffie of thee voor u klaar in de foyer van De Meerpaal en gaat de zaal open. Het programma begint om 19.30 uur.

Voorstelling "Piste Résistance"
De voorstelling van de stichting 3 januari wordt dit jaar georganiseerd door Swifterbant in samenwerking met Stichting 3januari en heet "Piste Résistance". Circus Swibidront is neergestreken op het podium van De Meerpaal. De artiesten staan klaar om hun kunsten te vertonen. De directeur van het circus, met bril, snor en opvallende ketting, dresseert, controleert en stuurt de door het volk gekozen artiesten in en door de piste. Springerige clowns, eigenwijs en eigenzinnig als luizen in de pels voorspellen weinig goeds over de toekomst van het nostalgische duo Thomasvaer&Pieternel in hun gevecht tegen de tand des tijds.

Try-out middagvoorstelling
Ook dit jaar wordt er weer een try-out georganiseerd. Stichting 3januari nodigt inwoners van de gemeente, jong en oud, van harte uit om ook deze keer weer te genieten van deze middagvoorstelling. De voorstelling vindt plaats in het theater van De Meerpaal en begint om 14.30 uur. Ook hiervoor heeft u geen kaarten nodig.

Geen kaartuitgifte voor avondprogramma
Voor het officiële programma (inclusief de voorstelling van de Stichting 3januari) heeft u geen kaarten nodig. Gehanteerd wordt: VOL=VOL. De theaterzaal gaat open om 19.00 uur. Aansluitend aan het officiële gedeelte start de nieuwjaarsreceptie rond 21.15 uur. Deze is ook voor iedereen toegankelijk. U bent hier dan ook van harte welkom.

Meer informatie
Voor meer informatie over de nieuwjaarsontmoeting kunt u terecht bij team communicatie van de gemeente via 14 0321 of per e-mail: communicatie@dronten.nl

Bron: Gemeente Dronten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Gemeenteberichten
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Pelletkachels advies en verkoop
Parksingel 23
8256 GE
Biddinghuizen
T 0321-333802
F 0321-331014
E info@pelletkachels-flevo.nl
W http://www.pelletkachels-flevo.nl
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 27.5 °C
  • 0.0 mm
  • 25.6 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2020
BHZNet Tourmanager 2020 BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top