Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Oogstweg 31 Kjell's Opslag
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Binnenhaven op weg naar kerst

Vrijdag 12 december 2014
Binnenhaven op weg naar kerst
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op de Binnenhaven in Biddinghuizen is donderdag de eerste stap gezet naar kerst, de straat had onder het motto "actief in uw buurt" bij wijk- en buurtbeheer een gratis kerstboompakket aangevraagd en ontvangen.

De buurt ontving een grote kerstboom, een kerstpakket voor 15 tot 20 personen met o.a. snert, glühwein, chocolademelk en lekkere hapjes. Ook ontving de buurt een versieringspakket met o.a. kerstballen, slingers en toebehoren.


De geleverde boom was zo groot dat de bewoners gezien het weer (en vooral de wind) er voor moesten kiezen om de boom aan een lantaarnpaal vast te maken.


Uiteraard wel aan een lantaarnpaal waar een straatnaam bord aan vast zat.


Na het opzetten hielpen de kinderen actief mee met het versieren van de boom.

's Avonds konden de buurtbewoners bij een gezellig vuurtje elkaar ontmoeten onder het genot van erwtensoep, glühwein, warme chocolademelk en diverse andere versnaperingen. De bewoners kijken terug op een geslaagde dag en danken wijk- en buurtbeheer voor de geste.


"De boom zal de hele maand blijven staan en de verwachting is dat we elkaar nog wel vaker rond de boom zullen ontmoeten" aldus een van de initiatiefnemers.

Fotoboeken:


actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top