Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Weer medailles voor BAS Gymnastiek

Woensdag 14 januari 2015
Weer medailles voor BAS Gymnastiek
Foto: BAS Gymnastiek - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Na de succesvolle zaterdag en werd er op zondag door meerdere dames geturnd in de vijfde en zesde divisie. Op deze drukke zondag werden vier wedstrijden geturnd waarbij ook allemaal turnsters van BAS Gymnastiek meededen.

In de eerste wedstrijd die in Beekbergen om 8.45 van start ging turnden Annemiek Stuifzand (6e divisie, junior) en Lieke van der Weijden (5e divisie, jeugd 2). Beide meiden lieten een mooie constante wedstrijd zien en werden deze dag allebei zevende.


De tweede wedstrijd was voor de pupillen 1 van de zesde divisie, waar Megan Nitters en Lianne Grafhorst hun kunsten hebben vertoond. Megan mocht hier een gouden medaille in ontvangst nemen.


De derde wedstrijd startte om 12.45 en daar mochten Kirsten Dodde, Anniek Bergeijk (5e divisie, jeugd 1), Lisa van Os (5e divisie senior) en Elsa Leendertse (6e divisie, jeugd 1), in de twee banen van start gaan. Kirsten werd uiteindelijk 5e bij de wedstrijd en Anniek 13e. Lisa kwam bij de senioren als enige in de vijfde divisie uit en liet een heel beheerst uitgevoerde vloeroefening zien. Elsa werd bij haar zesde divisie derde en mocht dus de bronzen medaille mee nemen.


In de laatste wedstrijd kwamen Leonie van Bergeijk, Andorra van der Geest (5e divisie, junior), Anky van der Weijden en Iris den Boestert (6e divisie, senior) aan bod. Leonie haalde de 6e plaats, Andorra werd 15e, Iris behaalde een 7e plaats en Anky mocht de gouden medaille mee naar huis nemen.


"Al met al een succesvol weekend voor onze vereniging en kan er een goede oogst van 6 medailles genoteerd worden. Naast de natuurlijk ook prachtig behaalde resultaten van de andere turnsters! BAS Gymnastiek is trots op alle turnsters!" aldus BAS Gymnastiek.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Gymnastiek
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 21.6 °C
  • 0.0 mm
  • 22.0 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Vueltamanager
BHZNet Vueltamanager BHZNet Vueltamanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top