Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Flevolamb Flevolamb
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Tienerdienst 'Ik geloof het wel'

Zaterdag 17 januari 2015

BIDDINGHUIZEN - Komende zondagmorgen, 18 januari, is er om 10.00 uur een tienerdienst in zaal De Pinkenstal in De Voorhof met als thema "Ik geloof het wel..". Te gast is Wiger Aantjes die met de jongeren in zal gaan op dit thema.

Tienerdiensten zijn laagdrempelig van opzet. Er is muziek, gesprek, discussie en aandacht voor wat de jongeren bezig houdt. De afgelopen tienerdiensten was de ruimte goed gevuld, de organisatie hoopt dat er ook nu veel tieners komen. "Kom zoals je bent, je bent welkom!" aldus jeugdouderling Gert Polinder.

Oecumenische viering met koor Alliance
In De Beuk (de katholieke kerk) is deze zondag, ook om 10.00 uur, een oecumenische viering – dit is een dienst van de protestantse gemeente en de parochie samen – in het kader van de week van gebed voor de eenheid. Aan deze dienst werkt het koor Alliance uit Swifterbant mee. Voorganger in deze dienst is ds. Swager. Tijdens deze dienst is er ook voor de basisschoolkinderen een eigen programma, zij starten wel in De Beuk en komen daar ook weer terug. Voor kinderen onder de vier jaar is er oppas.

Na afloop van de diensten is er gelegenheid om een kopje koffie te drinken.


Protestantse gemeente Biddinghuizen

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Kerk
Peter Evers
Peter Evers
Adverteerder in de rubriek Voorhof
Kafa
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top