Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Alessio da Cruz tekent bij FC Twente

Donderdag 22 januari 2015

BIDDINGHUIZEN - Alessio Da Cruz, voorheen spelend voor BAS uit Biddinghuizen, heeft dinsdag zijn handtekening gezet onder een opleidingscontract. De 18-jarige aanvaller van FC Twente A1 maakte dit seizoen met Jong FC Twente zijn debuut in de Jupiler League en behoort tot de selectie van Oranje onder 18.

Als C-junior stapte Da Cruz in 2011 over van Almere City FC naar de FC Twente Voetbalacademie. Daarvoor speelde hij in de jeugd van Ajax en amateurvereniging BAS uit Biddinghuizen.

"Dit contract is voor mij een bevestiging dat ik op de goede weg ben", zegt Alessio Da Cruz. "Ik zie het ook als een beloning voor het harde werken. Ik ben als 15-jarige speler naar de Voetbalacademie gekomen en dan is het in het begin altijd wennen in een andere omgeving. Met de A1 draaien we dit seizoen top en we willen na de winterstop meestrijden om het kampioenschap. We hebben een goede ploeg spelers en er is een echte klik met elkaar", vertelt de buitenspeler.

Eerder dit seizoen maakte Da Cruz in de uitwedstrijd van Jong FC Twente tegen N.E.C. zijn debuut in de Jupiler League. "Dat was ook een mooi moment en heel leerzaam. Net als de trainingen met de eerste selectie en mijn debuut voor Oranje onder 18. Af en toe train ik met de selectie mee en daar leer je als jonge speler veel van. De komende periode wil ik met FC Twente A1 blijven presteren en dan hoop ik aansluiting te vinden bij de selectie."Bron: FC Twente

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top