Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Kansen voor werk bij Walibi

Woensdag 8 april 2015

BIDDINGHUIZEN - Walibi Holland, het werkgeverscontactteam van de gemeente Dronten (www.dewerkplek.nu), gemeente Kampen en IMpact hebben de handen ineen geslagen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven om bij Walibi te gaan werken.

Het bekende attractiepark in Biddinghuizen stond vanaf het begin zeer positief tegenover het inzetten van mensen uit een uitkeringssituatie binnen de verschillende afdelingen die er zijn. Zij hebben daarom een speciale selectiemiddag georganiseerd die aansluit bij de behoeften en mogelijkheden van de kandidaten.

Resultaten
Tijdens deze middag, waarin onder andere samenwerkingstalent en rekenvaardigheid werden getest, zijn de 14 kandidaten ook individueel door medewerkers van Walibi gesproken. Uiteindelijk zijn er 9 kandidaten door de selectieprocedure gekomen. Zij krijgen allemaal een arbeidsovereenkomst aangeboden voor seizoen 2015. Verder zijn er 6 kandidaten die tijdens latere selectierondes mogen instromen en daarmee ook nog in aanmerking kunnen komen voor verschillende vacatures. Tevens heeft Walibi besloten om ook dit jaar 2 medewerkers van IMpact op detacheringsbasis te laten werken bij de facilitaire dienst. Zij worden daarbij begeleid door een jobcoach van IMpact.

Tevreden
Na afloop waren alle betrokkenen zeer tevreden over de samenwerking en het resultaat dat het heeft opgeleverd. Meer weten of wilt u ook een werkplek bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Neem dan contact op met het werkgeverscontactteam.

Bron: Dronterland.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Gemeenteberichten
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Pelletkachels advies en verkoop
Parksingel 23
8256 GE
Biddinghuizen
T 0321-333802
F 0321-331014
E info@pelletkachels-flevo.nl
W http://www.pelletkachels-flevo.nl
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
Adverteerder in de rubriek Sociaal Economische Agenda (SEA)
Flevolamb
Flevolamb
Adverteerder in de rubriek Walibi Holland
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
Adverteerder in de rubriek Werk
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top