Flevolamb Flevolamb
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Cindy Scholten en Piet Gielen gehuldigd

Zondag 12 april 2015
Cindy Scholten en Piet Gielen gehuldigd
Foto: Maris Sonores - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Maris Sonores viert feest in 2015, vanwege het vijftigjarig bestaan van de muziekvereniging. Twee van de trouwe leden werden tijdens het openingsconcert van het feestjaar op zaterdag 11 april gehuldigd.

Hoorniste Cindy Scholten is zo'n trouw lid. Op Bugel begonnen, maar al enige jaren lid van de driekoppige hoornsectie van het grote orkest van Maris Sonores. "Als je jong begint en veel plezier beleeft aan de muziek en de vereniging, ben je zo maar 25 jaar muzikant", laat een vrijwilliger weten in een persbericht. Naast haar muzikale bijdrage aan de vereniging is Cindy ook bestuurlijk actief geweest. Cindy kreeg de bijbehorende versierselen opgespeld door bestuurslid Doeke Dobma.


Gielen
Trombonist Piet Gielen maakt ook al veel jaren onderdeel uit van de trouwe ledenschaar. Midden jaren 70 besloot hij op aandringen van de toenmalige voorzitter de heer Van Assem lid te worden. Sinterklaas leverde destijds op ludieke wijze de trombone, waardoor hij nu al weer 40 jaar onderdeel uitmaakt van Maris Sonores. Zijn muzikale loopbaan is hij ook op jonge leeftijd gestart als saxofonist van fanfare Conocordia in Wanssum. Alles bij elkaar goed voor 60 jaren muzikant.


Wethouder Van Amerongen van de gemeente Dronten onderstreepte deze bijzondere mijlpaal met het opspelden van de versierselen.

Maris Sonores

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Maris Sonores
Adm. Financiële Advisering
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top