Flevolamb Flevolamb
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Teakhouten meubelen PolderTEAK
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Tweede editie Groentechniek al driekwart volgeboekt

Woensdag 6 mei 2015

BIDDINGHUIZEN - Het gaat goed met GroenTechniek Holland. "Voor de tweede editie van deze tweejaarlijkse grootste groene vakbeurs hebben zich nu al - vier maanden voor de opening - 125 deelnemers ingeschreven. Daarmee zijn de expositievelden van het Walibi evenemententerrein in Biddinghuizen al driekwart gevuld," aldus beursmanager Willem Bierema.

"Alle marktleiders uit de afdelingen Tuin & Park en Groen & Milieu van Fedecom zijn van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 september 2015 van de partij, waaronder de toonaangevende merken Toro, John Deere, Kubota, Hitachi, Stiga, New Holland, Husqvarna, Stihl en JCB. Daarnaast zijn er nieuwkomers in het deelnemersveld, onder meer uit de groeiende beurssegmenten klein grondverzet en onkruidbestrijding. Bovendien is er naast expositieruimte ook volop ruimte voor kennisoverdracht en het demonstreren en live testen van alle machines van de verwachte 450 merken. Voor alle professionals die werkzaam zijn in de groene openbare ruimte is de entree – na voorregistratie – gratis en ook het parkeren is dichtbij en gratis."


Alles voor professionals werkzaam in groene, openbare ruimte
Fedecom-directeur Gerard Heerink bevestigt dat zijn leden blij zijn met het vervolg op de eerste, succesvolle editie van dit professionele 'eigen' groenevenement. Hij onderstreept het collectieve belang van deze grootste groene vakbeurs van Nederland: "We organiseren de beurs voor én door de branche, dus zonder winstoogmerk. Met het aanbod van fabrikanten, importeurs en dealers is GroenTechniek Holland een must voor alle professionals in de groene openbare ruimte, waaronder hoveniers, loonwerkers, sportpark-, golfbaan- en wegenbeheerders tot medewerkers van gemeenten, waterschappen, recreatiebedrijven, werkvoorzieningschappen en inkopers van tuincentra en doe het zelf winkelformules."


Opvallende innovaties bekroond met Gouden Klavertje Vier
Er zijn volop innovaties onder de getoonde maaimachines, compact trekkers, grondverzet voor tuin en park, professioneel tuin en park gereedschap, recycling, beregening, hoogwerkers, reiniging, transport en aanhangwagens, elektrisch transport, grafdelving, gladheid- en onkruidbestrijding en bemesting. Met hun productinnovaties kunnen de deelnemers meedingen naar het Gouden Klavertje Vier, de prijs die een vakjury toekent aan de meest opvallende innovatie op de beurs.

Alle deelnemers kunnen nieuwe producten en diensten aanmelden tot maandag 3 augustus, daarna worden de nominaties geselecteerd. De winnaar wordt bekendgemaakt op de eerste beursdag, woensdag 8 september.

Gratis entree na voorregistratie en gratis dichtbij parkeren
Beursmanager Bierema: "Het omvangrijke evenemententerrein Walibi ligt centraal in Nederland. Het terrein biedt uitstekende mogelijkheden voor zowel overdekte exposities als demonstraties buiten. Vanuit alle windstreken is het evenement prima bereikbaar en er is volop gratis parkeergelegenheid voor deelnemers en bezoekers. Bovendien is de entree, na voorregistratie, gratis."


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek GroenTechniek Holland
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 14.8 °C
  • 0.0 mm
  • 22.2 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet EK2020 Voetbalpoule
BHZNet EK2020 Voetbalpoule BHZNet EK2020 Voetbalpoule
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top