Tel. 0321-333169 Peter Evers
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Pinksterconferentie beleeft 45e editie

Woensdag 13 mei 2015

BIDDINGHUIZEN - Van 22 tot en met 25 mei 2015 vindt op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen de 45e editie van de jaarlijkse Pinksterconferentie plaats. De conferentie wordt georganiseerd door Stichting Opwekking.

In de loop der tijd is deze gezinsconferentie uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats waar duizenden christenen uit verschillende kerken en gemeenten met elkaar het pinksterfeest vieren. Tijdens het weekend komen duizenden mensen kamperen op het terrein en nog eens tienduizenden bezoeken de conferentie als daggast.

Samen kerk zijn
Dit jaar staat de conferentie in het teken van SAMEN kerk zijn, jong en oud, en van het besef dat het Gods Geest is die de generaties verbindt. Er zijn programma's voor alle leeftijden: voor volwassenen, jongeren, tieners en kinderen. Voor mensen met een verstandelijke beperking is een speciaal programma samengesteld. De samenkomsten worden 's morgens, 's middags en 's avonds gehouden. Er worden ook diverse seminars gegeven.

Sing-in
Traditiegetrouw wordt op zondagmiddag een Sing-in in de openlucht gehouden; een feest van ontmoeting en lofprijzing met zang en muziek voor het hele gezin. Uiteraard wordt er tijdens de conferentie ook aandacht besteed aan het zingen van de nieuwe Opwekkingsliederen die ieder jaar met Pinksteren uitkomen. Daarnaast zijn er muzikale bijdragen van Trinity en Paul Baloche.

Gratis toegankelijk
De programma's zijn gratis toegankelijk. Alleen aan het kamperen en parkeren zijn kosten verbonden. Meer informatie over het programma en tarieven zijn te vinden op www.opwekking.nl/2015.

Stichting Opwekking

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Pinksterconferentie
Verkeersschool Kooij&Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
Adverteerder in de rubriek Walibi Holland
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top