Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Pinksterconferentie beleeft 45e editie

Woensdag 13 mei 2015

BIDDINGHUIZEN - Van 22 tot en met 25 mei 2015 vindt op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen de 45e editie van de jaarlijkse Pinksterconferentie plaats. De conferentie wordt georganiseerd door Stichting Opwekking.

In de loop der tijd is deze gezinsconferentie uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats waar duizenden christenen uit verschillende kerken en gemeenten met elkaar het pinksterfeest vieren. Tijdens het weekend komen duizenden mensen kamperen op het terrein en nog eens tienduizenden bezoeken de conferentie als daggast.

Samen kerk zijn
Dit jaar staat de conferentie in het teken van SAMEN kerk zijn, jong en oud, en van het besef dat het Gods Geest is die de generaties verbindt. Er zijn programma's voor alle leeftijden: voor volwassenen, jongeren, tieners en kinderen. Voor mensen met een verstandelijke beperking is een speciaal programma samengesteld. De samenkomsten worden 's morgens, 's middags en 's avonds gehouden. Er worden ook diverse seminars gegeven.

Sing-in
Traditiegetrouw wordt op zondagmiddag een Sing-in in de openlucht gehouden; een feest van ontmoeting en lofprijzing met zang en muziek voor het hele gezin. Uiteraard wordt er tijdens de conferentie ook aandacht besteed aan het zingen van de nieuwe Opwekkingsliederen die ieder jaar met Pinksteren uitkomen. Daarnaast zijn er muzikale bijdragen van Trinity en Paul Baloche.

Gratis toegankelijk
De programma's zijn gratis toegankelijk. Alleen aan het kamperen en parkeren zijn kosten verbonden. Meer informatie over het programma en tarieven zijn te vinden op www.opwekking.nl/2015.

Stichting Opwekking


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Pinksterconferentie
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
Adverteerder in de rubriek Attractiepark Walibi Holland
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 9.9 °C
  • 0.0 mm
  • 9.5 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top