Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Adm. Financiële Advisering Kafa

Piano, maten en koor bij Voorhofconcert

Woensdag 20 mei 2015
Piano, maten en koor bij Voorhofconcert
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op zondag 31 mei aanstaande wordt in Kerk- en Zalencentrum De Voorhof een concert gehouden, waarvan de opbrengst bestemd is voor onderhoud aan de kerktoren en het uurwerk. Tijdens het Voorhofconcert zijn er optredens van pianisten, Maatschap Muziek en Koor Vaya Con Dios uit Biddinghuizen.

De presentatie van de middag is in handen van Piet-Hein Ankersmit. Vanaf 14.00 uur zijn er optredens, zoals een compositie van twaalf pianisten van Heleen van Els. "Op vijf piano's en een orgel wordt een stuk gespeeld voor twaalf pianisten. Niet alleen leuk om te luisteren, maar ook om te zien", is te lezen op de website van de protestantse gemeente.

De maatschap: Multi-Meter-Music uit Leeuwarden verzorgen het volgende optreden. Zij houden van 'Muziek met vreemde Maatsoorten'. Tot slot treedt ook Koor Vaya Con Dios uit Biddinghuizen op. "Onze doelstelling is dat we graag samen muziek maken en hier samen plezier aan beleven", aldus Mirjam Bastiaansen van het koor.

De toegang voor het concert, dat onderdeel uitmaakt van de Voorhofdagen, bedraagt €5,= Deze kan op 31 mei aan de deur worden voldaan.


Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Popkoor Join Up
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
Adverteerder in de rubriek Voorhof
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
Adverteerder in de rubriek Voorhofdagen
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top