Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Flevolamb Flevolamb
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Tamarisk wint BankBattle

Vrijdag 29 mei 2015
Tamarisk wint BankBattle
Foto: PCBS De Tamarisk - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Basisschool De Tamarisk uit Biddinghuizen is één van de winnaars van de Rabobank BankBattle 2015. Daarmee wonnen de leerlingen bioscoopkaartjes voor de hele klas en een overwinningstaart, welke zij uitgereikt kregen uit handen van medewerkers van Rabobank Flevoland.

De BankBattle werd dit jaar voor de tiende keer gehouden. Bij deze quiz is het de bedoeling zo snel mogelijk het antwoord op een reeks vragen op te zoeken. Deelnemende scholen beginnen hierbij allemaal op hetzelfde tijdstip. Het vinden van goede antwoorden, levert onderdelen op voor een kluiscode. Doel van de wedstrijd is zo snel mogelijk de juiste volledige kluiscode te achterhalen en in te voeren.

Vier clusters
In Flevoland namen 29 klassen deel aan de quiz, ingedeeld in vier clusters. De Tamarisk nam het in cluster vier op tegen onder andere KBS De Wingerd uit Biddinghuizen, De Zevensprong uit Dronten en De Duykeldam en De Branding uit Swifterbant. Van deze zes klassen was De Tamarisk met 1 uur 2 minuten en 11 seconden de snelste. De Wingerd kwam niet tot het juiste antwoord.

Foto: Rabobank

De volledige uitslag en spelregels zijn te vinden op http://www.bankbattle.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basisscholen
Tel. 0321-333169
Peter Evers
Adverteerder in de rubriek Tamarisk
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top