Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Brei- en haakcafé in bibliotheek

Zaterdag 30 mei 2015

BIDDINGHUIZEN - Gezellig breien, haken, patronen en tips uitwisselen onder het genot van een kopje koffie of thee en deskundige begeleiding? In FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen is op maandag 8 juni om 14.30 uur het Brei en Haak Café.

Er wordt inmiddels heel wat afgebreid en -gehaakt in het Brei en Haak Café, dat sinds april in navolging op andere plaatsen ook in Biddinghuizen wordt gehouden. Maar er wordt ook koffiegedronken en gekletst. Want dat is het café: een plek waar gehaakt en gebreid wordt, vol gezelligheid, ontmoeting en creativiteit. Zin in breien, of gewoon op zoek naar een gezellige middag. Kom naar de bibliotheek. Iedereen van jong tot oud, die van breien houdt, meer over breien wil weten, boeken over breien en haken wil lezen en lenen is van harte welkom in het brei en haak café in FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen.

Ankie Zuiderwijk, volledig bevoegd handwerkdocent, is aanwezig voor hulp en advies. Neem uw brei- of haakwerk mee en schuif gezellig aan bij de leestafel. Het Brei Café is tot 16.00 uur.

Bron: Dronterland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bibliotheek
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top