Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Flevolamb Flevolamb

Mooi slotakkoord voor 4e divisie BAS Gym

Dinsdag 9 juni 2015

BIDDINGHUIZEN - Puck Kist, Ellis Grin en Judith de Vries hebben de laatste wedstrijd van het seizoen met goed resultaat weten af te sluiten. Zij turnden, op bijna eigen poldergrond, in Lelystad de districtsfinale. Geen medailles in deze hoogstaande finale, maar zeker een resultaat om heel trots op te zijn.

Puck Kist (pupil 2, D1) kreeg op het laatste moment vrijdagmiddag het verlossende bericht dat zij toch nog naar Lelystad mocht om de districtsfinale te turnen. BAS Gymnastiek op haar website: "Na de finale van 18 april bleek Puck net niet door te gaan naar de districtsfinale. Gelukkig kwam dus toch nog het bericht dat er wel nog een plek voor haar beschikbaar was gekomen". Vol vertrouwen ging Puck dan ook aan de slag om te laten zien dat ze zeker op haar plek was in deze districtsfinale. Vooral door haar goed uitgevoerde oefening op de brug en op de vloer, kan Puck tevreden terugkijken op de 5e plaats die zij in het eindklassement heeft behaald.

Ellis & Judith: 7e en 9e in het eindklassement
Voor Ellis Grin (Junior, niveau E) en Judith de Vries (Senior, niveau D) was het na de finale op 18 april meteen al duidelijk dat zij zich ook nog geplaatst hadden voor de districtsfinale. Met flink wat trainingsuurtjes, goede tips en adviezen van juf Diane konden zij dan ook vol goede moed beginnen aan hun oefeningen op de vier onderdelen.

Voor Ellis was het een prima seizoen. Bij deze districtsfinale was ze een van de besten op de balk en brug en over vier onderdelen werd ze zevende. Judith liet in Lelystad vooral op de brug zien dat zij bij een van de toppers van haar categorie hoort; op dit onderdeel werd ze vierde. Met de resultaten van de andere onderdelen werd ze negende in haar categorie.

De turnwedstrijden worden na de zomer, in het seizoen 2015/2016, hervat.

BAS Gymnastiek

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Gymnastiek
Tel. 0321-333169
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 15.3 °C
  • 0.6 mm
  • 17.1 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top